Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chystám se vyprat potah u kočárku Gesslein F6 a nejde mi sundat potah z boudičky - nevíte někdo jak na to, popř. jestli to vůbec jde? ![]()
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Počkám si tu s tebou na odpověd, zrovna to takly řeším
… A pokud můžu mít další dotaz - potřebovala bych kočárek vyčiostit, hlavně tu látku teda… Jak ji čistíte a čím?
Už je to tedy pár let, co jsme tenhle kočárek měli, ale tuším, že jsme prali celou boudičku i s tou konstrukcí. A jestli teď někdo napíšete, že to jde sudnat, tak se naštvu!!! ![]()
@Gretchen @atominnka
Ahoj, nedávno jsem to jedné uživatelce psala v SZ, tak vám to přepošlu. Doufám, že se nic nezměnilo, mám model 2009.
@strace píše:
@Gretchen @atominnka
Ahoj, nedávno jsem to jedné uživatelce psala v SZ, tak vám to přepošlu. Doufám, že se nic nezměnilo, mám model 2009.
nemozes to hodit rovno sem? urco potesis aj ine gessleinistky.
No, to bych vlastně mohla.
Kopíruji SZ:
Všechno je sundané a zbývá jen ta stříška. Dole jak končí ta konstrukce, tak se odhrne látka. Je tam takové černé kolečko, ve kterém jsou zasunuty ty tyčky. To se musí rozšroubovat. Dá se to zvládnout v jednom člověku. Levou jsem držela v kleštích matičku, aby se mi to neprotáčelo a pravou jsem to rozšroubovala. Pak už stačí jen za tu konstrukci zatáhnout nahoru, vycvaknout ty gumičky a ono to vyjede. Sundat potah a je to.
Pak při montování zpátky se nesmí poplést, kam který drát přijde. Minule jsem to neudělala a trápila se s tím pěkně dlouho.
Jo a jestli si dobře pamatuji, tak montování bylo trošičku složitější, protože bylo třeba, aby tu konstrukci někdo držel. To kolečko, do kterého se strká ta konstrukce se mi rozjelo a sama bych to neudržela.