Ginekolog

Anonymní
12.11.24 11:03

Ginekolog

Dobrý den chtěla bych se zeptat? Co to je pigment u poševního vchodu? Fialové zbarvení doktorka se na to podívala a to je vše děkuji?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5592
12.11.24 11:13

Nahlášeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.11.24 11:49

Fůjjjj :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 12:17

Nevím co by to mohlo být mám 2 malé děti a sú na nervy

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
12.11.24 16:40

Nebylo by od věci se nejdřív naučit aspoň psát slovo gynekolog….

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.24 16:55

Já jsem tady psala dotaz na můj problém a čekala jsem tu pozitivní reakce. A ne arogantní ženský děkuji. Chtěla jsem vědět jestli někdo měl taky takový problém.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
12.11.24 16:58

Tak ono z tvé gramatiky nejde moc pochopit, co chceš vlastně vědět.

Jestli to viděla doktorka a neřeší, tak co víc po nás chceš? Snad názor lékaře je víc, než názor tady…. Případně tyhle otázky směřuj příště na prohlídce na gynekologa :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.24 17:03

Ano samozřejmě to jsem udělala. Byla jsem u doktorky ale jedna paní na takové stránce pásala že to má taky a nemohla jsem ji dohledat tak jsem tu napsala příspěvek o pomoc můj gynekolog. Má dovolenou takže jsem zkusila tuhle cestu jinak Gramatiku mám narozdíl od tebe dobrou ale mám dvě zbrklý děti který mě ne nenachaji nic napsat. Psala jsem jestli u poševního vchodu může být fialový zbarvení. Nedá mě to prostě spát.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
12.11.24 17:07

Tak ty píšeš, že si byla u doktorky a pak že tvůj gynekolog má dovolenou???

Buď jsi troll a nebo ti něco chybí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.24 17:09

Ano byla jsem s bolesti pálením na pohotovostní Gynekologii kde mě řekli že to je pigmentace že se mám domluvit se svojim ošetřujícím Gynekologem jenže ten má dovolenou. Trolku. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
12.11.24 17:19

Tento server dava občas člověku zajimavy vhled do jiných bublin. Nedokázala jsem si představit, že existují lidé, pro něž dát dohromady pochopitelnou větu je obrovský problém. Nemluvim o hrubkach, ale tohle je vyšší level. Interpunkce nepotřebná, shoda podmětu s přísudkem neexistuje.
A ejhle, děkuji emiminu za sondu.
A zakladatelce bych kromě treninku čtení a psaní doporučila navštívit svého lékaře.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
12.11.24 17:21
@Svetluska55 píše: Více

A to mě ještě napadla hláška “Melmane, ty máš spíš fleky na mozku”.

Doufejme, že se jedná o nepovedený troll.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.24 17:25

Já jsem se tu jen zeptala jestli se s tým někdo nesetkal? Protože fakt mě to trápí i vnitřně. Toto sem tu psala Měla jsem týden bolesti pálení, řezání bolesti podbřišku tak jsem o víkendu byla na pohotovosti kde mě byl napsání Mractimor komplex jenže ten mě ještě zhoršil. Ta jsem jela další den na pohotovost a tam mě Gynekolog řekl že i poševního vchodu je pigment že pokud o tým můj Gynekolog věděl tak se to bude jen sledovat. A pokud ne tak vyříznutí no a tak sem volala svému Gynekologovi kde o ničem nevěděl. A prej má dovolenou že to stejně nevyřeší. Takže sú na vážkách. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa