Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebylo by od věci se nejdřív naučit aspoň psát slovo gynekolog….
Já jsem tady psala dotaz na můj problém a čekala jsem tu pozitivní reakce. A ne arogantní ženský děkuji. Chtěla jsem vědět jestli někdo měl taky takový problém.
Tak ono z tvé gramatiky nejde moc pochopit, co chceš vlastně vědět.
Jestli to viděla doktorka a neřeší, tak co víc po nás chceš? Snad názor lékaře je víc, než názor tady…. Případně tyhle otázky směřuj příště na prohlídce na gynekologa ![]()
Ano samozřejmě to jsem udělala. Byla jsem u doktorky ale jedna paní na takové stránce pásala že to má taky a nemohla jsem ji dohledat tak jsem tu napsala příspěvek o pomoc můj gynekolog. Má dovolenou takže jsem zkusila tuhle cestu jinak Gramatiku mám narozdíl od tebe dobrou ale mám dvě zbrklý děti který mě ne nenachaji nic napsat. Psala jsem jestli u poševního vchodu může být fialový zbarvení. Nedá mě to prostě spát.
Tak ty píšeš, že si byla u doktorky a pak že tvůj gynekolog má dovolenou???
Buď jsi troll a nebo ti něco chybí…
Ano byla jsem s bolesti pálením na pohotovostní Gynekologii kde mě řekli že to je pigmentace že se mám domluvit se svojim ošetřujícím Gynekologem jenže ten má dovolenou. Trolku. ![]()
Tento server dava občas člověku zajimavy vhled do jiných bublin. Nedokázala jsem si představit, že existují lidé, pro něž dát dohromady pochopitelnou větu je obrovský problém. Nemluvim o hrubkach, ale tohle je vyšší level. Interpunkce nepotřebná, shoda podmětu s přísudkem neexistuje.
A ejhle, děkuji emiminu za sondu.
A zakladatelce bych kromě treninku čtení a psaní doporučila navštívit svého lékaře.
@Svetluska55 píše: Více
A to mě ještě napadla hláška “Melmane, ty máš spíš fleky na mozku”.
Doufejme, že se jedná o nepovedený troll.
Já jsem se tu jen zeptala jestli se s tým někdo nesetkal? Protože fakt mě to trápí i vnitřně. Toto sem tu psala Měla jsem týden bolesti pálení, řezání bolesti podbřišku tak jsem o víkendu byla na pohotovosti kde mě byl napsání Mractimor komplex jenže ten mě ještě zhoršil. Ta jsem jela další den na pohotovost a tam mě Gynekolog řekl že i poševního vchodu je pigment že pokud o tým můj Gynekolog věděl tak se to bude jen sledovat. A pokud ne tak vyříznutí no a tak sem volala svému Gynekologovi kde o ničem nevěděl. A prej má dovolenou že to stejně nevyřeší. Takže sú na vážkách. ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat? Co to je pigment u poševního vchodu? Fialové zbarvení doktorka se na to podívala a to je vše děkuji?