Goldbee legíny - fakt dobré?

222
10.3.25 14:09

Goldbee legíny - fakt dobré?

Ahoj,

máte nějaká prosím reálné zkušenosti s legínami od goldbee? Líbí se mi, že to je česká firma a že to je ručně šité. Jen ta cena už moc pěkná není a proto mě zajímá skutečný názor, zda jsou legíny fakt tak dobré, jak inzerují. Našla jsem tu pouze nějakou recenzí od adminky, ale pro mě to není dostačující.

Teď k otázkám. Jsou legíny skutečně neprůsvitné a stahující? Sedí velikosti podle tabulek? A hlavně padají vám při sportu nebo tak? Zmolkuji se? Jsem těhotná, a džíny už nepřipadají v úvahu, jsou nepříjemné a tlačí.

Děkuji všem za reakce :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14621
10.3.25 14:36

Když jsi těhotná, proč si chceš kupovat stahujici leginy? 🤔 oni dělají většinu stahujicich věci, moc normálních kousku v nabídce nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
10.3.25 14:39

Tak si kup těhotenské legíny - stahovací neudělají dobře miminku v bříšku a normální za chvíli neoblečeš přes pupek já si koupila 2 těhotenské kalhoty za 3000 a chodila v nic i po porodu stehně mas i pak bříško teda me zůstalo dost

Příspěvek upraven 10.03.25 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
10.3.25 14:39

@Semtex protože třeba mají v nabídce úplně normální legíny pro těhotný? Asi? Já se ptala na zkušenosti, kdo je má. Máš nějakou zkušenost nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
10.3.25 14:40

Já je mám, jsem s nimi spokojená, tabulkove mi sedí, nepadají, nezmolkuji, drží tvar. Ale jako těhotná bych si koupila těhotenský leginy. Ten pas u Gold bee ti poleze z břicha dolů, protože bude končit v půlce břicha. Já jsem měla těhotenský leginy od Jožanka a byly super.

• Citovat
  • Upravit
222
10.3.25 14:40

@Al35 mají v nabídce normální těhotenský legíny. Břicho zatím velké nemám, ale už nesnesu kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
10.3.25 14:41

Ja jsem byla i v tom obchode a ošahala jsem si je materiál je pevný neprůsvitný a kvalitní ale prodavačka je tam blba a neuměla mi poradit velikost takze jsem si vyzkoušela 4 věcí a šla pryč věnovala se tam babě co utrácela přes 4000 holt kšeft je kšeft me to dost odradilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
10.3.25 14:42
@Siminova44 píše: Více

Jak píšu níž materiály mají super a kvalitní tak si kup těhotenské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
10.3.25 15:16