Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky koukala jsem na net a naprosto mě uchvátil kočárek Nuna pepp, přemýšlela jsem že bych do něj šla, sice mám trojkombinaci, ale golfka je prostě golfka, lehká, skladnější než sporťák, tak nevím
, manžel jen kroutil hlavou co zase vymýšlím
chtěla jsem se zeptat jak je to s terénem bydlíme sice ve městě ale ráda bych jezdila i po parcích nebo u rodičů na vesnici, koukala jsem na ty kolečka a docela mě to mate, známá mi říkala že je pro malé děti a rychle z něj odroustou, tak nevím, ale někde jsem četla že je do 18 kilo což mi přijde celkem dlouho, pokud teda nemáte cvalíka
, ani ta cena není nejhorší, tak jsem se chtěla zeptat jestli jste s ním spokojené
a opravdu jej hojně využijete nebo jestli je to jen doplňkový kočárek, je fakt že kdyby to byl asi hodně terén tak si vezmu sporťák, ale když jsem četla že Nuna je o polovinu lehčí než sporťák plus když přičtu váhu naší malé nevím nevím anebo jestli máte tip na jiný golfáč
, mám teď 4 měsíční prdelku tak jsem chtěla na léto
děkuji za reakce
P.S. vím že je tu diskuze ale nechce se mi ji číst a chci čerstvé zkušenosti ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepptak to jsme na tom totálně stejně - taky máme 4měs bobeška
, taky jsem z něj paf
, ale manžel to odmítl právě díky těm kolečkům, že prý to neexistuje
!!!! Nikam se s ním nedostanu atd. atd. bla bla bla....... ![]()
me se taky strasne libi ale tady ho nemaji …a tak jsem koupila jiny kocarek … ale co jsem slysela tak je vyborny do nakupnich center a treba na letiste
Mam doma uz dve
v jednej ( verzia 2010) vozime dceru, ma 2,5 roku
takze na kratko rozhodne nie je. Posledne dni chodime do lesiku v prahe , je tam asfaltka a tou prejde super, take tie lesne cesty su uz horsie, ale na golfky aj tam super
ale zeovnavam to s mutsym co je tank a prejde vsade ![]()
v druhej (verzia 2012) vozim syna , mometalne vyuzivame len podvozok a davame nan vajicko, autosedacku od maxi cosi (je potreba redukcia) prevozy medzi autom a bytom super, obchodaky taky ![]()
Takze za mna je nuna super ![]()
Mám taky nunu 2012,bydlím na vesnici a žádný problém. Rozhodně zvladne i horší terén. Nemůžu si Ho vynachválit,fakt super paráda! Skladný,lehký,do jedné ruky,určitě hodně prostorný,vydrží dlouho.
Já mám nunu 2011
a terén zvládá na jedničku. Už jsem s ní byla i na procházce v lese
![]()
Tak jsem z toho úplně paf
já ho asi strašně chci
taky budu muset hučet do manži asi chvíli jelikož nechápe na co potřebuju další kočár a další peníze
ale on se s malou vozit a tahat nebude že? jsem mu říkala že 14 kilo kočárek a další několik kilo až malá povyroste už teď máme 6 kilo tak nevím nevím stačí když nesu hlubokou korbu s kočárku nebo vajíčko a mám pocit že mi upadnou ruky a to nejsem žádné ořezávátko
já teda docela autem jezdím a jak bude malá větší tak i víc do obchodů teď je fakt malá tak ji uspím a nechám venku před obchodem většinou mi ji někdo hlídá mám paniku
a navíc s velkým kočárem do obchodu asi nevyjedu
no ten kočárek je fakt supr, klikla jsem na reklamu a zkoukla video a je to tam
asi se fakt neudržím i ten design je jedinečný u nás ho zatím nikdo nemá jsme takové menší město v té malinové bych to viděla
jsem ráda že to klapne i do trošku terénu no uvidíme asi začnu s nenápadnou masáží manžela
aby se poddal ![]()
No ja ho taky opravdu chtela ale tim ze ho tu nemaji v kramu tak jsem koupila jiny ale mozna jeste na pristi jaro ![]()
Holky, má Nuna pepp otočná přední kolečka? Zrovinka sháním golfky a padl mi do oka, ale nikde se nemůžu dočíst, jak to s těma kolečkama je.
Dobrý den,
koupila jsem si už použitou nunu všechno je užasné jen se chci zeptat zda jdou někde koupit nová kolečka zadají se mi už hodně ojete nemužu nikde najít děkuji za pomoc