Gyn potíže? Uro? neví se...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.5.24 16:49

Gyn potíže? Uro? neví se...

Ahoj, chodím po doktorech, ale říkala jsem si, že se zeptám i tady, zda se někdo nesetkal s něčím podobným. Myslela jsem, že je to zanet močáku a vše se vyřeší, ale parametry v moči jsou ok, jen pry nějaké krystalky…

Jde o to, že jsem. cítila při pohybi, chůzi, jakési bolení škrabání páleni..no spíš nepříjemný pocit v pochvě, ale. možná spíše v moč trubici. Ted to postupně opadává, protože mam už za sebou rozbor moči, praktika, sono břicha zda ledviny apod, a nikde se nic neobjevilo. Sice nepříjemný pocit při chůzi či určité poloze zmizel, moč. Trubice (či pochva, nevím) se zdá být ok, ale co ted pocituji (a zbí to fakt divně, omlouvám se, je pernanentní pocit chladu „tam dole“.

Zvenku a trochu i zevnitř u vstupu. Mohu mít kalhoty, všechno… je to zvláštní. Velmi teplá sprcha mi ulevuje
8o já se s takovým pocitem jeste nesetkala, a je to dlouhodobe, zažili jste neco podobného? Mám teda i virozku, ale toto bylo už i předtím. Je kveten, lidi nosí sukne a ja kalhoty a dokonce pod kalhotama mám kraťasové legíny, to mi poskytuje komfort…

Zní to neuveritelne, vím… :oops:
Nesetkal se s tím někdo?

Jinak se x ok, pri cu ra ni nic nepali… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
1.5.24 17:16

Tak si zajdi na fyzio, můžeš mít někde v pánvi skříplý nerv. To by odpovídalo úlevě teplem i té úlevové poloze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.24 21:30
@Janli píše: Více

jenže mě to "studí prostě jakoby na stydké kosti… tam přece žádný nerv být nemůže..

ale je to zajímavá myšlenka, díky. myslela jsem, že skříplý nerv bolí…mě nic nebolí… jen studí…jako by mi tam dole bylo pořád chladno, přitom třeba ležím pod dekou. divný…

ještě mě čeká gynekologie, když tam nic, asi urologie, ale zas tím, že v moči nic nemám, krom těch krystalek, tak nevím co by tam se mnou dělali.

• Citovat
  • Upravit
Janli
1.5.24 22:10

Zkusila bych mobilizaci kostrče, cviky na prokrvení pánevního dna, třeba Mojžíšovou. Pánev je dost zapeklitá, někdy není řešení jednoduchý, jako zánět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.24 10:20

Díky, Mojžíšová mě nenapadla, pravda…

já si nemyslím, že je to něco uvnitř, spíš prostě opravdu u ústí močové trubice, tak jako zvenku.. snad.

ten chlad cítím tak 2 až 3 cm do pochvy, ten nepříjemný pocit v močové trubici taky někde spíš u jejího ústí… taky tak ty 2 cm, 1 cm..

takové to, že by to neměly bát ani kosti, ani svaly…

ale Mojžíšová, je pravda, je dobrý nápad, když už člověk neví co… :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí