Gynekologická ambulance

27.2.24 10:42

Gynekologicka ambulance

Mam akutni dotaz. Je mi 17, mam spatne zkusenosti s gynekology. Mam podezreni na kvasinkovou infekci. Vezmou me napr. v Motole na ambulancni gynekologii? A plati se neco? Vadi, ze nepujdu ke svemu? Prece jen, neni to preventivni prohlidka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5657
27.2.24 10:48

A proč nejdeš ke svému gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
27.2.24 11:02
@Cullenova píše:
A proč nejdeš ke svému gynekologovi?

Vždyť píše, že s nimi má špatnou zkušenost…tak tam asi už jít nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
27.2.24 11:07
@saddreamer píše:
Že má špatné zkušenosti s gynekology. Ne s jejím konkrétním. Což by chtělo specifikovat. Chodit do nemocnice s mykózou není úplně šťastná volba, když má svého gyn dr.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
27.2.24 11:17

@Cullenova
No, je pravda, že to vůbec nespecifikovala, o jaké špatné zkušenosti se jedná. Já z toho pochopila, že nechce jít ke svému, protože s ním nemá dobré zkušenosti, ale nesehnala ještě lepšího. Já mám třeba špatnou zkušenost se zubařem, když mě jednou brali akutně jinde, tak se divili, že mi to spravil tak špatně…tak třeba v jejím okolí žádný jiný gynekolog nebere nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.24 11:34

Mě by z naší gyn. ambulance hnali při infekci k mému gynekologovi. Hnali mě k němu, i když mi v 6 večer praskla akutně cysta a bolesti byly nesnesitelné…

Na gyn. ambulanci na mě snad nikdy nebyli přívětiví. Možná tě dost sjedou za to, že tam jdeš s takovým problémem a že toto je spíše na Tvého gynekologa :nevim:

A tehdy jsem teda platila 50,– korun za zrcadla…ale všude to může být jinak. Když jsem byla zas jinde, tak jsem neplatila nic. Tak těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
27.2.24 11:38

Kup si v lékárně tablety na zavádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 11:44

A co kdyby gynekologa žádného neměla? Ne každá chodí na gyndu od 15, já tam šla až hodně po 20. Jak se řeší tyto akutní případy? Asi tou ambulanci, že? I když si umím představit, že budu nadávat, že si má najít svého gynekologa.

• Citovat
  • Upravit
27.2.24 11:53
@Anonymní píše:
A co kdyby gynekologa žádného neměla? Ne každá chodí na gyndu od 15, já tam šla až hodně po 20. Jak se řeší tyto akutní případy? Asi tou ambulanci, že? I když si umím představit, že budu nadávat, že si má najít svého gynekologa.

Tak v takovém případě ambulance. Ale také věřím, že by si dost vyslechla skrze to, že ještě nemá gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.2.24 11:58

Začni v té lékárně, omez cukr a tanga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 12:14

@kudrata_indianka
Tak ono, kdy je vlastně správný čas na první návštěvu gynekologa? Úderem 15. narozenin? Po ztrátě panenství? Jenže každá nepřijde o panenství do 20. A problémy mohou mít i panny…

• Citovat
  • Upravit
21311
27.2.24 12:18
@Anonymní píše:

Zrovna tohle není úplně akutka

K dotazu - já na ambulanci byla dvakrát - pokaždé v Krči a byli úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.2.24 12:18
@Anonymní píše:
@kudrata_indianka
Tak ono, kdy je vlastně správný čas na první návštěvu gynekologa? Úderem 15. narozenin? Po ztrátě panenství? Jenže každá nepřijde o panenství do 20. A problémy mohou mít i panny…

S první menstruací, minimálně registrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
27.2.24 12:19
@saddreamer píše:

Jo a proto poleze na nemocniční ambulanci, to ma fakt logiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 12:26
@Tichošlápek píše:
S první menstruací, minimálně registrovat.

První menstruaci mají některé holky třeba už v 10, 11 letech. To ji podle mě běžný gynekolog ani nevezme, jen ten dětský. A nejsem si jistá, jestli by ji chtěli zaregistrovat jen proto, že už menstruuje, ale nemá žádné problémy…ale fakt nevím :nevim: ale přijde mi to docela brzo, hnát holku hned na gyndu, protože už menstruuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa