Hormonální antikoncepce a přerušované soulože

Anonymní
10.10.23 20:52

Ha a přerušované soulož

Krásný večer, měla bych dotaz a pro začátek chci poprosit případné rýpaly, aby se nevyjadřovali. :P

Beru už nějaké tři roky HA a s přítelem máme přerušovanou soulož (maminka mi řekla, že otěhotněla při HA, tak mám strach a neriskuji). Dnes se ale, po třech letech, stalo že to přítel nestihl a udělal se do mě. Teď k otázce. Je možnost, že by nějak to, že se do mě nikdy předtím nedělal, ovlivnilo schopnost HA? Vím, že to zní asi hloupě, ale opravdu nevím a nechci nic podcenit.
Děkuju za odpověď a hezký večer!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14609
10.10.23 21:00

Jako že účinnost HA by mohla klesat, pokud se do tebe chlap pravidelně neudělá? To myslíš vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
10.10.23 21:06

Ne není. HA neselhává, jen v naprosto mizivém procentu, pokud se bere jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
10.10.23 21:17

Mozna by to chtelo si prvne nastudovat jak takova HA funguje, nez ji zacnu brat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
10.10.23 21:25

Nechci zpochybňovat tvrzení tvé maminky… taky nevím, jak je to dlouho, kdy jí “selhala” HA. Ale viděla bych to na následující možnosti: buď to bylo hooodně dlouho zpátky, nebo ji nebrala jak měla, nebo ti kecá ;) vykašlete se na přerušovanou soulož, koukejte si to poradně užívat. Dnešní HA je spolehlivá, pokud ji užíváš, jak máš. Hlavně po posledním failu nezačnete používat ještě pláštěnku. To fakt nechápu, ty několikanásobné ochrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16226
10.10.23 21:26
@Anonymní píše:
Krásný večer, měla bych dotaz a pro začátek chci poprosit případné rýpaly, aby se nevyjadřovali. :PBeru už nějaké tři roky HA a s přítelem máme přerušovanou soulož (maminka mi řekla, že otěhotněla při HA, tak mám strach a neriskuji). Dnes se ale, po třech letech, stalo že to přítel nestihl a udělal se do mě. Teď k otázce. Je možnost, že by nějak to, že se do mě nikdy předtím nedělal, ovlivnilo schopnost HA? Vím, že to zní asi hloupě, ale opravdu nevím a nechci nic podcenit.
Děkuju za odpověď a hezký večer!

HA slouží k tomu, aby nedošlo k početí. Ano, nic není 100%, pouze sexuální abstinence, ale kdyby každá s HA měla i přes to dítě, planeta by snad byla už neobyvatelná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35706
10.10.23 22:44

Musíš polykat jak tabletky tak sperma, jen tak to funguje :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.10.23 22:52

účinnost HA

Už jen ten stres, abyste neotěhotněla, i přesto, že berete HA, docela snižuje pravděpodobnost otěhotnění. Jak už tady zmínila Lenkalin, pokud berete poctivě HA, tak si to krásně užívejte a nemyslete na nic jiného. A příteli ten stres taky nedovoluje si to pořádně užít. Má to být krásné a zábavné… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.10.23 22:55
@Michelle_M píše:
Jako že účinnost HA by mohla klesat, pokud se do tebe chlap pravidelně neudělá? To myslíš vážně?
…chci poprosit případné rýpaly, aby se nevyjadřovali…
opravdu nechápu, proč ji nerespektujete… Holčina neví, tak se ptá, a to opravdu vážně. Raději teď než by třeba bylo pozdě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 13:16

Nikdy nic není stoprocentní, ale na vašem místě bych se snažila být v klidu.. Proto HA byly vynalezeny.. myslím, že nebudete těhotná :) Pro klid v duši si udělejte těhotenský test. Chápu, že nemáte jistotu v HA, když vaše maminka i přesto otěhotněla.. Berte to jako výjimku :) Přece se nemůžete pořád takto trápit, když poctivě berete antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.23 13:27

Zkuste to brát tak, že spousta žen se snaží otěhotnět a podpořit to jak to jde. Ale nejde to… vy se tomu snažíte aktivně zabránit.. Chápu obavu kvůli mamce, ale buďte v klidu, takhle se utrápíte.. Pro větší klid můžete třeba zkusit spermicidní gely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí