HA a přibírání, deprese

Anonymní
6.9.15 09:03

HA a přibírání, deprese

Ahoj, předem bych ráda poděkovala za ponechání anonymity, dotaz je pro mě osobní, hlavně jeho poslední část. Děkuji :kytka:.

A teď k dotazu, všude teď čtu o tom jak děvčata hledají nehormonální druhy antikoncepce. Také jsem mezi dětmi hledala a tedy i teď po druhém dítěti, tak různě to plácáme, přerušování, kondom, Pharmatex…ale ani jedno nám moc nevyhovuje a docela při tom stresuje. Víme že další dítě v dohledné době nechceme. Možná ještě jednou za cca 10 let? :lol: Jinak mám k uvažování o HA ještě pár dalších důvodů. A ráda bych se tedy zeptala zda je tu někdo kdo normálně zvolil radši hormonální pilulky a je spokojený? Případně konkrétně s kterýma? ;)
A teď druhá část dotazu, nikdy jsem nepatřila k úplně hubeným, naopak, nesvádím to na antikoncepci (spíš to má větším dílem něco společné s poslední částí dotazu), i když v době jejího braní jsem také dost přibrala. Není tady některá baculka která bere antikoncepci a má zkušenost že s konkrétním druhem nepřibírá nebo dokonce se jí s ním daří i hubnout? Né tedy že bych si myslela že se dá zhubnout jen tím že do sebe ty pilulky budu ládovat :lol:. Ale už několik měsíců se snažím zhubnout pomocí úpravy stravy, více pohybu a docela mi to koooonečně jde, tak se bojím abych to HA taky nestopla nebo dokonce neměla opačný efekt :nevim:. Půjde to s ní i dál?
A za třetí, bohužel trpívám někdy dost velkými depresemi, ale opravdu velkými, kdo někdy zažil ví jak je to těžké a jak se z takových stavů těžko dostává. Myslím že se s tím peru jak to jde, hrozně samu sebe nesnáším když si to pak přehraji zpětně :,(. A bojím se také jestli HA tyto stavy ještě nezhorší? Nemohla by je třeba zlepšit? :andel: Předem moc děkuji za každou zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8780
6.9.15 10:05

S depresemi a nadvahou bych do sebe hormony urcite neladovala ;) jak pravudelny mas cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 10:52

@Svandu
Autorka: cyklus mám teď pravidelný celkem pěkně, 30-32 dní.

• Citovat
  • Upravit
8780
6.9.15 13:28

V tom pripade bych zkusila Lady comp s nehormonalni ochranou v krizove dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí