Ahoj, předem bych ráda poděkovala za ponechání anonymity, dotaz je pro mě osobní, hlavně jeho poslední část. Děkuji .
A teď k dotazu, všude teď čtu o tom jak děvčata hledají nehormonální druhy antikoncepce. Také jsem mezi dětmi hledala a tedy i teď po druhém dítěti, tak různě to plácáme, přerušování, kondom, Pharmatex…ale ani jedno nám moc nevyhovuje a docela při tom stresuje. Víme že další dítě v dohledné době nechceme. Možná ještě jednou za cca 10 let? Jinak mám k uvažování o HA ještě pár dalších důvodů. A ráda bych se tedy zeptala zda je tu někdo kdo normálně zvolil radši hormonální pilulky a je spokojený? Případně konkrétně s kterýma?
A teď druhá část dotazu, nikdy jsem nepatřila k úplně hubeným, naopak, nesvádím to na antikoncepci (spíš to má větším dílem něco společné s poslední částí dotazu), i když v době jejího braní jsem také dost přibrala. Není tady některá baculka která bere antikoncepci a má zkušenost že s konkrétním druhem nepřibírá nebo dokonce se jí s ním daří i hubnout? Né tedy že bych si myslela že se dá zhubnout jen tím že do sebe ty pilulky budu ládovat . Ale už několik měsíců se snažím zhubnout pomocí úpravy stravy, více pohybu a docela mi to koooonečně jde, tak se bojím abych to HA taky nestopla nebo dokonce neměla opačný efekt . Půjde to s ní i dál?
A za třetí, bohužel trpívám někdy dost velkými depresemi, ale opravdu velkými, kdo někdy zažil ví jak je to těžké a jak se z takových stavů těžko dostává. Myslím že se s tím peru jak to jde, hrozně samu sebe nesnáším když si to pak přehraji zpětně . A bojím se také jestli HA tyto stavy ještě nezhorší? Nemohla by je třeba zlepšit? Předem moc děkuji za každou zkušenost…
Ahoj, předem bych ráda poděkovala za ponechání anonymity, dotaz je pro mě osobní, hlavně jeho poslední část. Děkuji
.
A teď k dotazu, všude teď čtu o tom jak děvčata hledají nehormonální druhy antikoncepce. Také jsem mezi dětmi hledala a tedy i teď po druhém dítěti, tak různě to plácáme, přerušování, kondom, Pharmatex…ale ani jedno nám moc nevyhovuje a docela při tom stresuje. Víme že další dítě v dohledné době nechceme. Možná ještě jednou za cca 10 let?
Jinak mám k uvažování o HA ještě pár dalších důvodů. A ráda bych se tedy zeptala zda je tu někdo kdo normálně zvolil radši hormonální pilulky a je spokojený? Případně konkrétně s kterýma? 
. Ale už několik měsíců se snažím zhubnout pomocí úpravy stravy, více pohybu a docela mi to koooonečně jde, tak se bojím abych to HA taky nestopla nebo dokonce neměla opačný efekt
. Půjde to s ní i dál?
. A bojím se také jestli HA tyto stavy ještě nezhorší? Nemohla by je třeba zlepšit?
Předem moc děkuji za každou zkušenost…
A teď druhá část dotazu, nikdy jsem nepatřila k úplně hubeným, naopak, nesvádím to na antikoncepci (spíš to má větším dílem něco společné s poslední částí dotazu), i když v době jejího braní jsem také dost přibrala. Není tady některá baculka která bere antikoncepci a má zkušenost že s konkrétním druhem nepřibírá nebo dokonce se jí s ním daří i hubnout? Né tedy že bych si myslela že se dá zhubnout jen tím že do sebe ty pilulky budu ládovat
A za třetí, bohužel trpívám někdy dost velkými depresemi, ale opravdu velkými, kdo někdy zažil ví jak je to těžké a jak se z takových stavů těžko dostává. Myslím že se s tím peru jak to jde, hrozně samu sebe nesnáším když si to pak přehraji zpětně