Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobry den, mela bych dotaz, pokud jsem si vzala HA tabletku a pak si krkla a vrátili se mi do krku takova ta stava, asi vite, co myslim nemuze se prasek vratit zpet? To bych asi musela zvracet, aby se tabletka vratila zpatky, ze? A muzu si dojit kdykoliv na toaletu po uziti HA?
De.bile
@Anonymní píše: A muzu si dojit kdykoliv na toaletu po uziti HA?
Muzes svuj dotaz upresnit? Asi jsi se spatne vyjadrila, moc doufam.
@Anonymní píše:
Dobry den, mela bych dotaz, pokud jsem si vzala HA tabletku a pak si krkla a vrátili se mi do krku takova ta stava, asi vite, co myslim nemuze se prasek vratit zpet? To bych asi musela zvracet, aby se tabletka vratila zpatky, ze? A muzu si dojit kdykoliv na toaletu po uziti HA?
Ne nemůžeš. Musíš to držet až do smrti.
Ne pokud užíváš HA tak aby správně fungovala tak můžeš na WC nejdříve 12h po spolknutí jinak budou paterčata…😁
@prokr píše:
Ne nemůžeš. Musíš to držet až do smrti.
Hele kdyby jen to. Pokud bere antikoncepci, nesmí toaletu ani umyvat. Víš jak, nakloni se trochu dolu a tableta z ni vypadne vrchem ![]()
Dokonce je zapovězeno i potápění, protože by si tu tabletu mohla vyklepat ušima, až ji do nich natece voda a bude se ji snažit dostat pryc.
@admin píše:
@prokr@prokr Hezký. A slušně by to nešlo?
Viki
Omlouvám se.
Vynasnažím se aby se to už neopakovalo
. Někdy je to ale těžký ![]()