Háčkování - ukončení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jak zašmodrcháš? Já to tak asi taky dělám. Nechám kousek vlny a ten různě provlékám, aby nebyl vidět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vera111 píše:
Jak zašmodrcháš? Já to tak asi taky dělám. Nechám kousek vlny a ten různě provlékám, aby nebyl vidět
no tak presne to taky delam, ale neni to pak uplne utatzeny a mam pocit ze by se to mohlo vyparat…a u hracek, uz tohle vubec nejde…
- Citovat
- Upravit
@stepankad píše:
no tak presne to taky delam, ale neni to pak uplne utatzeny a mam pocit ze by se to mohlo vyparat…a u hracek, uz tohle vubec nejde…
tak u hraček to neřeším vůbec. Tam jen protáhnu tím posledním očkem a cancour vlny zastrkám dovnitř
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, máš poslední očko na háčku, ustřihneš ještě kousek příze, protáhneš tím očkem, utáhneš - tím je zajištěno, že se to nerozpárá. Koneček provlíknu kus někde po rubu… Max. se může uvolnit ten koneček, že bude třeba ho tam někam provlíknout, ale rozpárat samo se to nemůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vera111 píše:
tak u hraček to neřeším vůbec. Tam jen protáhnu tím posledním očkem a cancour vlny zastrkám dovnitř
aha,..a neuvolni se to pak nejak? ja se tam pokousim delat ruzny uzliky, ale pak je to videt…dnes jsem teda poprve zkousela privesek na klice sovicku…zkusim sem vlozit fotku
- Citovat
- Upravit
Aha..tak netusim jak se sem vklada fotka, ale mam fotoalbum
- Citovat
- Upravit
@stepankad píše:
aha,..a neuvolni se to pak nejak? ja se tam pokousim delat ruzny uzliky, ale pak je to videt…dnes jsem teda poprve zkousela privesek na klice sovicku…zkusim sem vlozit fotku
jéé, ta sovička je boží ![]()
Jestli protahuješ tím posledním očkem, tak se to nevypárá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vera111 píše:
jéé, ta sovička je boží
Jestli protahuješ tím posledním očkem, tak se to nevypárá
fakt? mela vypadat uplne jinak…jaksi boubelate…:)dobre, tak ja to budu tak delat a uvidim…:) diky
- Citovat
- Upravit
Já jsem se naučila navléknout konec do jehly s velkým uchem - koupila jsem vyšívací jehly - a víceméně zapošít - poprovlékat, zajistit - není to vidět a nepáře se to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, hledala jsem tu stejny dotaz jako mam ja, ale nenasla jsem, tak zakladam novou diskuzi. muzete mi nekdo poradit jak ukoncit hackovane dilo? vzdycky do tam nejak zasmodrcham, aby to nebylo videt, ale pochybuju, ze se to ma takhle delat.