Háčkovaný dárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6971
7.5.13 22:44

háčkovaný dárek

Dobrý večer:)
Sestřenici budou dva roky.. dárky už pro ní máme, ale stejně bych chtěla udělat nějaký dárek ručně háčkovaný:).. Jen nemůžu nikde najít nějaký přesný a lehký návod.. Už pro ní máme věci do kuchyňky- zástěrku, chňapky a vařečku, vše v sadě (na žádost maminky, protože malá dostane kuchyňku) :)
Možná udělám letní čepičku lososově růžovou, ale chtěla bych nějaký doplněk k tomu (možná kabelku?).. Problém je, že neumím měnit barvy a návody chápu do té doby než tam někdo napíše sháčkovat a nebo přední reliéfní sloupek atd..:D.. prostě umím jen krátký sloupek, dlouhý sloupek, prodloužený sloupky…:D základ.. :think: :jazyk:
V každém případě děkuji za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
7.5.13 22:47

Já znala jen krátký a dlouhý sloupek, všechno ostatní jsem se naučila podle youtube. Normálně zadej reliéfní sloupek a najdeš super video :-)

• Citovat
  • Upravit
17565
7.5.13 22:48

Mrkni sem na sháčkování :-) https://www.youtube.com/watch?…
jsou tam i další videa, já se podle toho naučila skoro všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.5.13 22:51

@ncc1701 - na ty návody jsem tam koukala taky.. ten reliéfní prozkoumám..:) na ten jsem ani moc nekoukala… ale právě jsem tam koukala na tu změnu barvy a to prostě nejde:D..jsem lempl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932

@Terulisekk koukni na mimibazar.cz a v návodech určitě nějaký popis na čepičku najdeš a určitě ho zvládneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166

Já návody nemám, ale nevadí, že neumíš měnit barvy, uděláš to jednou a můžeš na to přišít uháčkované např. kytičky v jiné barvě, nebo je koupit hotové v galanterii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.5.13 22:52

@Etcetera78 kouknu, děkuji:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.5.13 22:54

Tak sháčkování bych už chápala:D:D..
teď hlavně najít ten návod.. mám jen na čepičku letní a ten už jsem dělala:D..ale problém je co k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
8.5.13 00:29

@Terulisekk co třeba tuhle kabelku nebo třeba kabelku-sovičku? ;) Pěkné návody (včetně střídání barev) jsou na jaktak. cz (bez mezery)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
8.5.13 09:42

@Fikta ta první je naprosto úžasná! takže už vím co udělám.. moc děkuji!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
3.7.13 09:33

Háčkované srdíčko a doporučení knihy

Ahoj holky…
potřebuji nutně radu zkušenějších háčků :D
Jsem úplný začátečník a rozhodla jsem se vyrábět dárečky pro maminky nedonošených miminek. Vyrábím srdíčka dle tohoto návodu:
http://fizule71.blogspot.cz/…ro-mamy.html
ALE… ABSOLUTNĚ NETUŠÍM JAK SE TAM VHÁČKUJE BÍLÁ LINKA VNĚ SRDÍČKA, KTERÁ JE TAKÉ VE TVARU SRDCE…PROSÍM POMOOC!

Také moc moc prosím doporučte mi nějakou opravdu praktickou knížku o háčkování i pro začátečníky se srozumitelnými návody a velkým výběrem případně s nějakými vychytávkami. Nerada bych utrácela za spoustu knih, kterých bude plno a nebudou k ničemu.

Těším se na vaše rady :kytka:
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
3.7.13 10:12

@Kasna nádherný srdíčko, to si určitě vyzkouším:)… mrknu na to až přijedu z dovolené, tak když bych věděla co a jak tak písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat