Rada švadleny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
rada švadleny
Ahoj švadlenky, chci se zeptat..budu kupovat svat.saty (pres overeny int. obchod- uz jsem tam nakupovala a vzdy spokojenost) a zalibily se mi tyto saticky http://www.aliexpress.com/…2662294.html jde mi o to, ze nejsou na zavazovaci korzet, jen na korzet s knoflicky a tak se ptam, zda tento styl bude mozny presit na zavazovani? zda si je mohu koupit a nechat u nas upravit nebo budu muset vybrat jine coz bych nerada.. prosim nepiste o tom, ze pres net byste svat.saty nekupovaly.. byla jsem si je zkouset v kamennem obchode a tak vim ze mi sednou
dekuji za vase zkusenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lamicka to je fakt
to me ani nenapadlo
ale treba me to vice stahne a skryje speky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele zrovna mám na jazyku, že když ti sednou, tak proč šněrování? Nebo čekáš že se do svatby zvětšíš? Možný to je, žádný metřík nevidím, ale kdoví ![]()
Jinak myslím, že to nebude zas takový problém, švadlenky jsou schopný předělat skoro vše..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 no to snad nehrozi
ale treba snim tuny cokolady
jen me napadlo, jestli me to prave vice nestahne a tak budu mit vosi pas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem no ale když je to na knoflíčky a ty bys to chtěla ještě víc stáhnout, tak to už by byl větší zásah, aby to bylo kam stahovat, musely by kus ustříhnout a udělat nový zakončení, ne? A abys to s tím stahováním nepřehnala - vosí pas je fajn, ale taky bys mohla samou radostí omdlít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela82 prave o to mi slo, ze by se to muselo uplne predelat a jestli to bude vhodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem Jsem vyučená švadlena a tak si myslím, že přešít to půjde určitě. Ale možná už to nebude pak tak hezké.(bohužel není vidět zadní díl s knoflíčkama, tak nevím jak je to tam řešené) Ale zkušená švadlena si s tím poradí na 100%. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim dotaz lze koupit zip 3 TG je z kocarku, odesel mi jezdec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rences co koupit jen jezdce? Ty se delaji univerzalne na vsechny typy zipu. Galanterky, pripadne stoklasa bude mit.
- Citovat
- Upravit
Aha tak to neznam, byla jsem v galanerii a tam mi rekla ze takovy nema ani zadnou alternativu mi nenabidla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit