Čarodějnice se blíží - nápad na kostým

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
289
21.4.13 15:00

CARODEJNICE SE BLIZI-NAPAD NA KOSTYM

AHOJ HOLKY, CARODKY SE BLIZI..MAM PETILETOU HOLCICKU A CHCI JI DOMA VYTVORIT NEJAKY KOSTYM NA CARODEJNICE A TAK POKUD MATE NEKDO NEJAKY NAPAD NEBO LEPE FOTO ZE SVEHO ALBA TAK SEM S NIM.DIKY .-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
829
27.4.13 10:08

Ahoj, my jsme taky tvořili sami :) Je to sešité v ruce, ze starých mých šatů, na které jsem našila rukávy a hada :), ještě na zádech pásek, všitý z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
27.4.13 11:34
Ahoj a dikec, ja prave nenasla zadne veci na rozstrih, ale koupila jsem v sekaci kostkovane saty a do teho ji dam cerne tricko a na ty saty upletu neco ako vestu ale s velkyma okama a na to nisiju pavouka.toho jsem uz koupila.tak to mam zatim vymyslene, ovsem uvidime jestli pujdeme…mala dostala hnusnou anginu:-/
@ledmed píše:
Ahoj, my jsme taky tvořili sami :) Je to sešité v ruce, ze starých mých šatů, na které jsem našila rukávy a hada :), ještě na zádech pásek, všitý z boku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
27.4.13 13:06

Tak snad vám to výjde, pavouk bude super :D viděla jsem, že měli i našité různé plyšové krysy a netopýry. Kostičkované bude fajn, to bude skoro jak ta kreslená malá čarodějka. Toho hada máme taky za 5 kč ze sekáče :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat