Nažehlovačky na trička, kde sehnat?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nazehlovacky na tricka,kde sehnat?
Ahojky maminky,
chtela bych se Vas optat kde nakupujete nazehlovacky na tricka???A jak takova nazehlovacka funguje??Jen se to zehlickou nazehli na tricko, bodyno, apod???
Nemam s tim zkusenosti, nikdy jsem to nedelala, nekupovala, vetsinou mame tricka z obrazkem, bud velky, nebo maly obrazek na tricku je. Lepsi je asi koupit tricko bez obrazku ne???Ale kam kouknu vetsinou maji tricka potisk(obrazek)…
Dekuji za rady, tipy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V každý galantérce je mají
já je kupuji když se mi nechce šít dírka a je na vhodném místě pro obrázek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš FB, tak je tam jedna skupina - Malované nažehlovačky (barbora zárubová)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.00123 A kolik tak stoji?? Vesna je docela draha…
@Ebika FB mam, ale nejak mi nejaky skupiny prijdou drahe.
Spise by se me hodilo, nekde neco na netu nejaka stranka.Moc nemam cas trajdat po obchodech.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 má tam jednotou cenu 65+ pošta, paní to vyrábí sama jsou moc hezké. Však se tam nezávazně přidat můžete a zkouknout to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obyc trika se daj koupit celkem levne v c&a a na fb znam holku, co nazehlovacky dela a neprijdou mi extra drahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nez se tam da ta nazehlovacka tak se to musi necim potrit to tricko??
A pak nazehlit zehlickou tedy jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 píše:
To nez se tam da ta nazehlovacka tak se to musi necim potrit to tricko??A pak nazehlit zehlickou tedy jo?
jestli je to na mě. Tak normál nažehlovačka se ničím nepotírá, jen žehlí. A ten obrázek co jsem dávala já, je obrázek z tiskárny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 píše:
@simona.00123 A kolik tak stoji?? Vesna je docela draha…
@Ebika FB mam, ale nejak mi nejaky skupiny prijdou drahe.
Spise by se me hodilo, nekde neco na netu nejaka stranka.Moc nemam cas trajdat po obchodech.![]()
Viděla jsem je za 13 a za 23.
Z mimibazaru cars za 45,–.
Nakonec jsem v Kiku koupila nová dětská trička za 75,– i s potiskem
,takže jsem to zavrhla. Ale v Krůčku jsem viděla jak malují na trička zažehlovací barvou na textil, docela jim to šlo i těm méně zručným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@simona.00123 Chodis do krucku???Tak ja jeste uvidim co a jak zda nejaky poridim, spise jsem se jen chtela tak nejak poptat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit