Kostým čaroděje

226
27.4.13 14:46

Kostým čaroděje

Ahojky, chtěla jsem se s Vámi poradit ohledně kostýmu pro čaroděje.
Jelikož chci aby byl syn originální chci mu udělat kostým čaroděje doma.
Klobouk celý černý jsem už koupila v obchodě ten bych nezvládla sama.
Děkuji za nápady předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8921
27.4.13 18:05

Syn mel letos takovyhle, udelany asi za 10min, vcetne hulky. Pokud nemas deku s hvezdama, staci cerny plast, vystrihat zlute hvezdy z papiru a nalepit je oboustrannou lepici paskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
27.4.13 18:06

A ja jsem na maskarnim v MC mela podobny, akorat vetsi klobouk delany doma ze ctvrtky a ten cerny plast a stacilo to. Plus teda tmave obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.4.13 18:56
Díky moc, byli jste fešáci :potlesk:.Čím jsi mu namalovala ty vousy? fixou? šlo to potom dolů? Tak na klobouk jsem udělala z tvrdého papíru a celofánu pavouka a přichytla ho nití a plášť jsem udělala z černé lesklé látky chtěla jsem nalepit na to potom nějaké ozdoby ale lepidlo mi prosakovalo :roll:
a lepítka z obou stran nemám.
@Katchi píše:
Syn mel letos takovyhle, udelany asi za 10min, vcetne hulky. Pokud nemas deku s hvezdama, staci cerny plast, vystrihat zlute hvezdy z papiru a nalepit je oboustrannou lepici paskou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
27.4.13 19:18

Malovani je udelane barvou na oblicej, jde to krasne dolu vlhcenejma ubrouskama. Ten pavou je dobry napad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.4.13 19:30

Přidávám fotku pro inspiraci jak oživit jenom černý klobouk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
27.4.13 19:31

Jeste me napadlo, ze pokud neni oblicejova barva, jde to krasne tuzkou na oci, kterou i dobre umyjes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.4.13 19:34
Tak ty barvy na obličej bych mohla dokoupit hned by se víc zvíraznil a ta hůlka by u nás asi neprošla jak ho znám by jí někde pohodil :mrgreen:.
@Katchi píše:
Malovani je udelane barvou na oblicej, jde to krasne dolu vlhcenejma ubrouskama. Ten pavou je dobry napad :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.4.13 19:37
No jasně že mě to nenapadlo černou tužku na oči mám ty jsi milioooonová :kytka: :kytka:
@Katchi píše:
Jeste me napadlo, ze pokud neni oblicejova barva, jde to krasne tuzkou na oci, kterou i dobre umyjes…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat