Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@beruska9 Tak kyselina citrónová je snad ve všech nápojích. Například Kofola, Coca-Cola, džusy, ledové čaje apod. Vypiju z toho tak půl litru denně
No ja piju vetsinou cistou vodu, tak nevim…jednou za cas Kofolu na vylete
Nic se ti nestane, kdyz tyhle zbrundy pit prestanes, nicmene…kolik myslis, ze v tom te kyseliny bude? Nula nula prd.
No to nevím, kde jsi čerpala, ale kyselina citronová může působit spíš jako spermicid, dokonce je součástí Pharmatexu.
@Anonymní píše:
@beruska9 Tak kyselina citrónová je snad ve všech nápojích. Například Kofola, Coca-Cola, džusy, ledové čaje apod. Vypiju z toho tak půl litru denně
Prosimte a kolik toho asi tak je v půl litru? To neni nadměrná konzumace, když si sem tam das grep, skorici na dezert apod, tak to nemůže snížit účinek, nadměrná konzumace je, ze to jis na kila.
@Michelle_M Mám pocit, že sama nevím. Všude se píše něco jiného 🙅♀️. Ale netušila jsem, že to je i v pharmatexu.
@Anonymní píše:
@Michelle_M Mám pocit, že sama nevím. Všude se píše něco jiného 🙅♀️. Ale netušila jsem, že to je i v pharmatexu.
Tak to tak neres. Pri bezne komzumaci rozmanite stravy je temer nemozne prijimat neceho nadmerne mnozstvi. Pokud drzis nejake jednostranne diety, kdy jis treba nekolik tydnu jen grapefruity, tak to mozna nejake riziko bude. Ale pokud jis normalne, nic nehrozi.
@beruska9 Děkuji, samozřejmě že mi bylo také řečeno, že při našich jídlech a při normální konzumaci se selhání antikoncepce obávát nemusím. Samozřejmě pokud ji užívám tak jak se mě
@Anonymní píše:
@beruska9 Děkuji, samozřejmě že mi bylo také řečeno, že při našich jídlech a při normální konzumaci se selhání antikoncepce obávát nemusím. Samozřejmě pokud ji užívám tak jak se mě
Tak co resis? ![]()