Halloweenský kostým pro dospělé
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
halloweenský kostým pro dospělé
Potřebuju poradit, zítra je halloweenská párty a já potřebuju pro sebe nutně nějaký jednoduchý kostým, vzhledem k tomu, že párty začíná v osum a já se vrátím v šest z práce, musí to být nějaká rychlovka. Poraďte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Retro holka… nějakej ten starej hadr vždycky najdeš, udělat si natupírovanej culík, červenou rtěnku a máš kostým za půl hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena23
kostlivec - namaluj si na černý triko a černý leginy/punčochy/kalhoty bílý kosti (zadej si googlu a vyjedou ti obrázky) a jestli máš barvy na obličej tak bílý základ a černě nějaký to strašeníčko.
.
- Citovat
- Upravit
@mejdylko píše:
Retro holka… nějakej ten starej hadr vždycky najdeš, udělat si natupírovanej culík, červenou rtěnku a máš kostým za půl hodiny
Souhlas
My šly jednou se ségrou za zombie policistku a vězeňkyni, ale příprava teda zabrala mraky času
ale měly jsme úspěch! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týna K. huuustýýý
no to by zabralo čas a chtělo by to propracovat. Na poslední chvíli by ta retro holka byla nejjednoduší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Retro holka neklapne, mám vlasy a lá Erbová
A prostěradlo přes hlavu bude mít kámoška… asi budu muset udělat toho kostlivce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mas spolecensne, nejlepe bile, ruzove, cerne saty? Vybel si oblicej, udelej cerne oci, ruzcucha e vycesane haro, rozmazlou rtenku, dva vyrazne fleky na krku, kup si v blbustkach upiri zuby a mas kostym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doplnek:me staci po ranu ci prichodu
z prace jen nasadit ty zuby a prevlict saty.Cca 10 min prace max ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co za cikanku? Dlouha sukne, barevna, satek na hlavu, kruhy do usi,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry píše:
Doplnek:me staci po ranu ci prichodu
z prace jen nasadit ty zuby a prevlict saty.Cca 10 min prace max
jenže když nejdeš na haloween party tak se to hůř vysvětluje
takže píšu si, zuby do kabelky a můžu předstírat, že jdu zrovna na maškarní nebo party
- Citovat
- Upravit
@stazinka09
…Nahodou, tento kostym mel uspech, budu ho praktikovat i na dcerce ve skole. Lepsi jak same carodejnice
.Nic proti nim, taky za ni byvala ve skolce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit