Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Na mě Hamilton před termínem u 6. a 7. těhotenství naprosto nezabral (u předchozího 2. - 4. těhotenství ano, ale po TP, u 5. nezabral, ale též až po TP). Byl pár dní před TP, přesně už si nepamatuji, ale v termínu jsem ještě nebyla. Ten 6. a 7. porod už pak byl sakumprásk vyvolávaný.
Nepíšeš, jaké jsou důvody. Předpokládám, že nejde o život tobě ani miminku, když ti MUDr. nechává týden na rozmyšlenou
Nejsem z těch ženských, které touží mít všechno přirozeně, takže já bych Hamilton zkusila. Podle mě nemáš co ztratit
Buď zabere nebo ne.
Měla jsem termin 10.6., 2.6 udělán Hamilton a malej se 4.6. narodil ![]()
Me dělali v úterý..to jsem byla 39+6.. Zatim ticho, bude to treti porod, dnes odchází zatka..pujdu v pondeli na vyvolání, kdyz neporodim. Deti mam kolem 4.5kilo vzdy. A pokazde přenáším.
Mě dělal Hamiltona z důvodu prý dřívějšího porodu, lepší driv, když jsem měla vyšší tlak a pribirani, v úterý zakrok nic jsem nepocitovala a až v pátek vecer mi praskla voda a bez bolesti několik hodin než se rozjel porod. Tak nevím, jestli zabral. Kamaradka citila odchod zadky, zafungovani Hamiltona okamžitě do dne a půl porodila, ta si myslim byla pripravenejsi. Já rodila v 39 týden. Jestli zabral kdo vi
Dělali u obou děti od 39tt a obě se narodily ve 42tt. Takže to moc nepomohlo
ale směle do toho, pokud jsi připravena tak ani nebolí
Mně dělali Hamiltona těsně před 39tt, hlenová zátka už byla pryč, už jsem byla i trochu připravená.. bolelo to JAKO PRASE a nepomohlo to. O 5 dní později mi porod vyvolali tabletou. A po zkušenostech.. pokud to není úplně nutné už bych to nikdy neopakovala! ![]()
@sladke-mameni pak byl špatně proveden. Při správném postupu a připravenosti porodnich cest hamilton nebolí. Je jen nepříjemný
Holky dekuji moc za prispevky, rozhodla jsem se to zkusit, bud zabere nebo ne. Je pravda, ze pro nekoho to muze nepochopitelne, ale take nepotrebuji mit vse rizeno ciste prirodne, rada bych tomu dopomohla a sve mudr 100% verim, vim, ze by mi nenabizela tuto moznost, kdyby to k tomu nebylo.
Ahoj holky,
Prosim Vas o Vase zkusenosti…byl Vam delan Hamilton pred terminem a s jakou uspesnosti? Mudr mi ho nabidla, ze se otviram a cipek se chysta, at se do priste rozmyslim, budu 39+0. Prosim piste sve zkusenosti, ne prispevky typu o nevhodne metode, umelem zasahu do prubehu tehotenstvi atd. Dekuji!