Harry Potter výstava Vídeň

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9655
31.12.22 11:55

Harry Potter výstava Vídeň

Zvažujeme výlet na výstavu HP ve Vídni. Nebyl tam náhodou někdo? Trošku mě odrazuje předpokládaná délka prohlidky - jen 60-90 minut. Stojí to vůbec za to, není tam toho málo?
A ještě jeden dotaz - je výstava i v angličtině nebo jen němčině?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5810
31.12.22 12:19

Je to v němčině a angličtině - popisky jsou pod sebou v obou jazycích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
31.12.22 12:22

Nic moc, celkem vseho malo, docela nuda. Na youtube jsou i nejaka videa, mrkni at vidis jak to vypada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
31.12.22 12:28
@Jahru píše:
Zvažujeme výlet na výstavu HP ve Vídni. Nebyl tam náhodou někdo? Trošku mě odrazuje předpokládaná délka prohlidky - jen 60-90 minut. Stojí to vůbec za to, není tam toho málo?
Děkuji :kytka:

já bych být tebou počkala, určitě časem výstava dojede i do Prahy nebo Brna,
já jsem byla na Titanic výstavu a byla jsem velice zklamaná, též Lidské tělo - vždycky to má šílené promo, jako by to bylo naprosto bombastické, ale skutečnost až tak bombastická nebyla, nejlepší byla výstava o kosmonautice - už ale nevím název,
na Egypt už jsem raději ani nejela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9655
31.12.22 12:31
@stinga píše:
já jsem byla na Titanic výstavu a byla jsem velice zklamaná, též Lidské tělo - vždycky to má šílené promo, jako by to bylo naprosto bombastické, ale skutečnost až tak bombastická nebyla, nejlepší byla výstava o kosmonautice - už ale nevím název,
na Egypt už jsem raději ani nejela :nevim:

No právě mám obavu, aby to nebylo zklamání. Na té kosmonauticke výstavě jsme byli, ta byla fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9655
31.12.22 12:32
@PAN66 píše:
Nic moc, celkem vseho malo, docela nuda. Na youtube jsou i nejaka videa, mrkni at vidis jak to vypada..

Z toho mám právě obavu, že reklama je bombastictejsi než samotna výstava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
31.12.22 12:44
@stinga píše:
na Egypt už jsem raději ani nejela :nevim:

Na to vše jsem chtěla a nakonec jsem nebyla nikde. Tak už mě to teď aspoň nemrzí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
31.12.22 12:53
@Lainaire8 píše:
Na to vše jsem chtěla a nakonec jsem nebyla nikde. Tak už mě to teď aspoň nemrzí :lol:

tak snad 100 lidí, 100 názorů ne..? Nebo napíše jeden, že to bylo o ničem a tobě to stačí k tomu, aby jsi věděla, že tobě se líbit nebude…? 8) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
31.12.22 13:21
@Jahru píše:
Děkuji :kytka:

Mrkni na youtube na vlogy Mariany Prachařové, ta tam byla a celý to natočila i s komentářem :mavam:

Edit, přidávám odkaz: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.