Harry Potter výstava Vídeň
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Harry Potter výstava Vídeň
Zvažujeme výlet na výstavu HP ve Vídni. Nebyl tam náhodou někdo? Trošku mě odrazuje předpokládaná délka prohlidky - jen 60-90 minut. Stojí to vůbec za to, není tam toho málo?
A ještě jeden dotaz - je výstava i v angličtině nebo jen němčině?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to v němčině a angličtině - popisky jsou pod sebou v obou jazycích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic moc, celkem vseho malo, docela nuda. Na youtube jsou i nejaka videa, mrkni at vidis jak to vypada..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Zvažujeme výlet na výstavu HP ve Vídni. Nebyl tam náhodou někdo? Trošku mě odrazuje předpokládaná délka prohlidky - jen 60-90 minut. Stojí to vůbec za to, není tam toho málo?
Děkuji
já bych být tebou počkala, určitě časem výstava dojede i do Prahy nebo Brna,
já jsem byla na Titanic výstavu a byla jsem velice zklamaná, též Lidské tělo - vždycky to má šílené promo, jako by to bylo naprosto bombastické, ale skutečnost až tak bombastická nebyla, nejlepší byla výstava o kosmonautice - už ale nevím název,
na Egypt už jsem raději ani nejela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
já jsem byla na Titanic výstavu a byla jsem velice zklamaná, též Lidské tělo - vždycky to má šílené promo, jako by to bylo naprosto bombastické, ale skutečnost až tak bombastická nebyla, nejlepší byla výstava o kosmonautice - už ale nevím název,
na Egypt už jsem raději ani nejela
No právě mám obavu, aby to nebylo zklamání. Na té kosmonauticke výstavě jsme byli, ta byla fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PAN66 píše:
Nic moc, celkem vseho malo, docela nuda. Na youtube jsou i nejaka videa, mrkni at vidis jak to vypada..
Z toho mám právě obavu, že reklama je bombastictejsi než samotna výstava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
na Egypt už jsem raději ani nejela
Na to vše jsem chtěla a nakonec jsem nebyla nikde. Tak už mě to teď aspoň nemrzí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lainaire8 píše:
Na to vše jsem chtěla a nakonec jsem nebyla nikde. Tak už mě to teď aspoň nemrzí
tak snad 100 lidí, 100 názorů ne..? Nebo napíše jeden, že to bylo o ničem a tobě to stačí k tomu, aby jsi věděla, že tobě se líbit nebude…?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Děkuji
Mrkni na youtube na vlogy Mariany Prachařové, ta tam byla a celý to natočila i s komentářem ![]()
Edit, přidávám odkaz: https://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.