Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj máte někdo byt na výměnu, nebo znáte způsob, jak získat byt v jiné lokalitě než přidělí? Jsme v pořadníku na 4. místě..
@Tomul Známý byli v pořádníku na první místě, přidělili jim něco na šumbarku, nevzali to (kdo by to tam bral že?) a byli opět poslední a takhle už to mají dva roky, vždy jim přidělí šumbark a zase spadnou dolů
a jsou raději v podnájmu u RPG než na šumbarku.
Bracha taky dostal do 14 dnu od RPG, podminka byla zamestnani ![]()
Taky vím od známe co vypadla před měsícem že dostala byt na šumbarku 3 vedle T. G. Masaryka a nevzala, že to teď dávaj buď tam nebo na novém. Ale nový Šumbark též nic moc (drogy atd..) Čekáme na 3+1 týdně se to posune třeba o 15 lidí.. se nedivím, když to každý odmítá.. a jsou nová pravidla, že nové žádosti neberou a znovu se zapsat nejde.
dne 6.2.2013 schválila Rada města
Havířova usn. č. 3476/51RM/13 zastavení přijímání žádostí do bytových
pořadníků statutarního města Havířova.
Hold past a RPG nevěřím, pořád slyším jen špatné zkušenosti..
A třeba nevíte o nějakém bytě? 1+1, 2+1 do podnájmu, tak aby se tam mohl přihlásit jeden člověk? alespoň na služby? Kauce by nebyl problém.. nejlépe město, nebo nějaká klidná čtvrť?
Zila jsem v RPG 35 let a zadne problemy jsme nikdy nemeli. Kdyby ty…nezvedali tak ten najem tak tam jsem dodnes. Platili jsme uz 14 000 se vsim, tak jsem si radsi uz koupili byt
.Kdo nejvice nadava je nas maly, protoze na m2 se to neda srovnat a on by chtel ten svuj vetsi pokojicek.
Ty byty ktere jeste RPG nema predelana a nemaji plastove okna jsou levnejsi ![]()
@Anonymní píše:
Zila jsem v RPG 35 let a zadne problemy jsme nikdy nemeli. Kdyby ty…nezvedali tak ten najem tak tam jsem dodnes. Platili jsme uz 14 000 se vsim, tak jsem si radsi uz koupili byt.Kdo nejvice nadava je nas maly, protoze na m2 se to neda srovnat a on by chtel ten svuj vetsi pokojicek.
Ty byty ktere jeste RPG nema predelana a nemaji plastove okna jsou levnejsi
Právě ten nájem hodně odrazuje a taky jsem slyšel, či četl že ty byty jsou ve špatných stavech, nejspíš ne všechny, ale to nechci rozebírat. RPG a Bakala to je taky případ sám o sobě.. ![]()
Byla jsem v pořadníku města na 2+1 dostala jsem přidělený sklepní byt předělaný z prádelny nebo sušárny v suterénu bez slunce, tmavý okna asi 80cm nad zemí no vemte to jelikož mám právo na informace tak se budu ptát proč?? a kdo ho dostal další jestli vzal nebo odmítl no bohužel toto město vede sociální demokracie to je totiž její postoj k lidem jenom myslí na koryta
@Tomul ahoj, jak jste dopadli s tím bytem? Už to máte asi pořešené
Budeme chtít měnit 3+1 za menší, ale s doplatkem…
@Karoliinka http://mra. cz/smeny_bytu
koukněte sem, dole je rok 2013.
http://mra.cz/smeny_bytu
Příspěvek upraven 14.01.14 v 17:44
Jste hodná ze jste mi chtela poradit ale ja to prave nechci pres mra resit jelikoz oni si berou za to poplatek cca 5000kc tak proto hledam na vlastni pest:)
Ahoj, mám takový dotaz. Přítel podává žádost na byt, ale jen tam zapisuje sebe. V případě, že byt mu bude přidělen, za jak dlouho mě bude moci přihlásit, abych tam také s ním mohla bydlez. ŠLo by to hned? a za jak dlouho by o schválili.
Dobrý den,
nabízím byt na výměnu 2+1 na Národní třídě 576/2 (MRA). Čekám s přítelkyní mimčo a přítelkyně má 3+1 takže se budu stěhovat k ní. Je mi úplně jedno co to bude za byt protože ho budu vracet. Můj byt na národní třídě nechci vracet mra jen tak mám tady v ložnici novou vestavěnou skříň a dělal jsem nové omítky vše na vlastní náklady. Proto bych chtěl vyměnit byt s doplatkem možnost prohlídky byt je opravdu hezký a v luxusní lokalitě stačí zavolat na telefonní číslo****
Edit adminem: smazané telefonní číslo (uživatele kontaktujte přes sz)
Bydlím v bytě MRA už od začatku co jsem se nastěhovala problémy s maravencema nepomohla ani deratizace z důvodu že nebyl vystřikaný celý barák i z venku i zevnitř dále pak býtmistr si nedělá svou práci žedala jsem o opravu vypinaču na chodbě práci vykonal šlendriansky tak že závada nebyla odstraněna a došlo k mému pádu kdy jsem narazila zapěstí nyní se plánují odstěhovat jsem velice nespokojená ![]()