Havířov byt na výměnu MRA

52
23.4.13 19:29

Havířov - MRA

Ahoj máte někdo byt na výměnu, nebo znáte způsob, jak získat byt v jiné lokalitě než přidělí? Jsme v pořadníku na 4. místě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.4.13 19:45

@Tomul Známý byli v pořádníku na první místě, přidělili jim něco na šumbarku, nevzali to (kdo by to tam bral že?) a byli opět poslední a takhle už to mají dva roky, vždy jim přidělí šumbark a zase spadnou dolů :nevim: a jsou raději v podnájmu u RPG než na šumbarku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.13 19:46

Bracha taky dostal do 14 dnu od RPG, podminka byla zamestnani ;)

• Citovat
  • Upravit
52
23.4.13 19:57

Taky vím od známe co vypadla před měsícem že dostala byt na šumbarku 3 vedle T. G. Masaryka a nevzala, že to teď dávaj buď tam nebo na novém. Ale nový Šumbark též nic moc (drogy atd..) Čekáme na 3+1 týdně se to posune třeba o 15 lidí.. se nedivím, když to každý odmítá.. a jsou nová pravidla, že nové žádosti neberou a znovu se zapsat nejde.

dne 6.2.2013 schválila Rada města
Havířova usn. č. 3476/51RM/13 zastavení přijímání žádostí do bytových
pořadníků statutarního města Havířova.

Hold past a RPG nevěřím, pořád slyším jen špatné zkušenosti..

A třeba nevíte o nějakém bytě? 1+1, 2+1 do podnájmu, tak aby se tam mohl přihlásit jeden člověk? alespoň na služby? Kauce by nebyl problém.. nejlépe město, nebo nějaká klidná čtvrť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.13 20:22

Zila jsem v RPG 35 let a zadne problemy jsme nikdy nemeli. Kdyby ty…nezvedali tak ten najem tak tam jsem dodnes. Platili jsme uz 14 000 se vsim, tak jsem si radsi uz koupili byt ;).Kdo nejvice nadava je nas maly, protoze na m2 se to neda srovnat a on by chtel ten svuj vetsi pokojicek.
Ty byty ktere jeste RPG nema predelana a nemaji plastove okna jsou levnejsi ;)

• Citovat
  • Upravit
52
23.4.13 20:46
@Anonymní píše:
Zila jsem v RPG 35 let a zadne problemy jsme nikdy nemeli. Kdyby ty…nezvedali tak ten najem tak tam jsem dodnes. Platili jsme uz 14 000 se vsim, tak jsem si radsi uz koupili byt ;).Kdo nejvice nadava je nas maly, protoze na m2 se to neda srovnat a on by chtel ten svuj vetsi pokojicek.
Ty byty ktere jeste RPG nema predelana a nemaji plastove okna jsou levnejsi ;)

Právě ten nájem hodně odrazuje a taky jsem slyšel, či četl že ty byty jsou ve špatných stavech, nejspíš ne všechny, ale to nechci rozebírat. RPG a Bakala to je taky případ sám o sobě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obyvatelka od r 1958
26.8.13 18:43

přidělení bytů

Byla jsem v pořadníku města na 2+1 dostala jsem přidělený sklepní byt předělaný z prádelny nebo sušárny v suterénu bez slunce, tmavý okna asi 80cm nad zemí no vemte to jelikož mám právo na informace tak se budu ptát proč?? a kdo ho dostal další jestli vzal nebo odmítl no bohužel toto město vede sociální demokracie to je totiž její postoj k lidem jenom myslí na koryta

• Citovat
  • Upravit
1724
8.11.13 16:33

@Tomul ahoj, jak jste dopadli s tím bytem? Už to máte asi pořešené ;) Budeme chtít měnit 3+1 za menší, ale s doplatkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66568
14.1.14 15:11

@Karoliinka http://mra. cz/smeny_bytu
koukněte sem, dole je rok 2013.
 http://mra.cz/smeny_bytu

Příspěvek upraven 14.01.14 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 16:54

Jste hodná ze jste mi chtela poradit ale ja to prave nechci pres mra resit jelikoz oni si berou za to poplatek cca 5000kc tak proto hledam na vlastni pest:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66568
14.1.14 17:44

@Karoliinka To jsem nevěděla, pěkní vydřiduši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 18:43

Tak musi na necem nebo na nekom vydelavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.14 21:52

Ahoj, mám takový dotaz. Přítel podává žádost na byt, ale jen tam zapisuje sebe. V případě, že byt mu bude přidělen, za jak dlouho mě bude moci přihlásit, abych tam také s ním mohla bydlez. ŠLo by to hned? a za jak dlouho by o schválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.21 13:15

Dobrý den,
nabízím byt na výměnu 2+1 na Národní třídě 576/2 (MRA). Čekám s přítelkyní mimčo a přítelkyně má 3+1 takže se budu stěhovat k ní. Je mi úplně jedno co to bude za byt protože ho budu vracet. Můj byt na národní třídě nechci vracet mra jen tak mám tady v ložnici novou vestavěnou skříň a dělal jsem nové omítky vše na vlastní náklady. Proto bych chtěl vyměnit byt s doplatkem možnost prohlídky byt je opravdu hezký a v luxusní lokalitě stačí zavolat na telefonní číslo****

Edit adminem: smazané telefonní číslo (uživatele kontaktujte přes sz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.8.25 09:02

MRA Havířov

Bydlím v bytě MRA už od začatku co jsem se nastěhovala problémy s maravencema nepomohla ani deratizace z důvodu že nebyl vystřikaný celý barák i z venku i zevnitř dále pak býtmistr si nedělá svou práci žedala jsem o opravu vypinaču na chodbě práci vykonal šlendriansky tak že závada nebyla odstraněna a došlo k mému pádu kdy jsem narazila zapěstí nyní se plánují odstěhovat jsem velice nespokojená :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí