Hcg 260 a dutinka?

Anonymní
10.5.17 17:40

Hcg 260 a dutinka?

Jelikož je to pro mě velmi citlivé téma, prosím o zachování anonymity.

Kvůli špinění jsem byla na pohotovosti cca 16dpo, na utz žádné známky po špinění nebo důvodu, hcg okolo 260 a na utz dutinka odpovídající 5+1. Je to možné? Mohla to být dutinka při tak nízkém hcg nebo spíše cysta nebo hematom? 5+1 jsem v té době navíc ani být nemohla a to na 100% díky měření bazální teploty a hlídání ovulace a i podle pohlavního styku by to prostě nevycházelo, podle ovulace která byla dříve než je v populaci žen obvyklé jsem na pohotovosti měla být 4+3. Na kontrolním hcg ta hodnota roste a čeká mě kontrola na UTZ.
Má někdo podobnou zkušenost? stále mi to vrtá v hlavě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2468
10.5.17 18:27

Zkušenost nemám, jen vím, že dutinka je většinou kolem toho 5.-6.tt, takže podle mě je možné, že jde o normální, prospívající těhotenství - tím spíš, jestli hodnota hCG roste tak, jak má. Ale to je spíš taková moje domněnka :nevim:
Každopádně držim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
10.5.17 18:28

Navíc ty ultrazvuky jsou taky nepřesný, já vím taky na 100%, kdy jsem otěhotněla a ani jednou to podle ultrazvuku nesedělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 18:34

@Patie ultrazvuky jsou nepřesné, to vím, jen mi to neskutečně vrtá hlavou. Věřím že dle růstu hcg to bude dobré, ale obavy ve mně teď vyvolá snad vše po posledním nezdařeném těhotenství. Kdo se nezeptá, nic neví. A díky za reakci. :palec:

• Citovat
  • Upravit
11659
10.5.17 21:00

No podobnou zkušenost takhle přímo né ale byla jsme u dr strašně brzo měla jsme nepravidelný cyklus takže jsem myslela že jsem tak 7tt no byla jsme tak 4tt vyděla jen vysoko sliznici…a pak 5+ něco a jen dutinka a pak 7tt srdíčko..Takže je možné že tam ještě není srdíčko na to má čas…navíc on stanový stáří pak podle uz ted na začátku se to může lišit… a pak to ještě předělá..My třeba podle MS moje těhu nebereme ale podle UZ taky to o týden nesedí…jinak holky tu psali v nějakém tématu že v 6tt může být HCG od nějaké myslím 100 do 1000 :nevim: to se uvidí podle dalšího testu na HCG… mě tenkrát řekla že mám dojít za 14 dní krev mi nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.17 09:08

Tak to je divný. Já jsem kdysi skončila v nemocnici, jako že mám mimoděložní a bylo mi řečeno že do 1200 HCG, není nic vidět. A to mi říkali jak od toho doktora v nemocnici, tak po konzultaci s car. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11659
11.5.17 09:34

Taky se mi nezdá že od určité hodnoty jde něco vidět…Taky záleží jak kdo má dělohu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí