HCG je normálni?

2
19.7.22 10:49

hCG je normálni?

Dobrý den,
Chtěla bych Vás moc poprosit o radu. 6.7 a 7.7 mi vychazel slabě pozitivni test měla jsem zpoždení. Chtěla jsem ke svému gynekologovi který mel zrovna dovolenou tak jsem to nechala na dalši týden. 8.7 odpoledne jsem zjistila, že jsem dostala menstruaci tak sem to neřešila a myslela sem si že to byli špatné testy. Mensturace mi ale skončila 10.7 vždy to mívám 5 dní i přes to, že mám cyklus zhrubá 40-45dní
V pondělí 11.7 mě však pobolívalo břicho tak jsem radši jela na pohotovost kde mi řekli, že šlo pravděpodobně o biochemické jelikož v děloze nic nevidí a že jsem mela menstruaci ale stejně mi změřili hCG které bylo 58.
Poradili mi ať si za 2-3 dny udělám znova test a že by mel slábnout. Opak byl ale pravdou test zesilil tak jsem sla ke svému gyn. A ten mi řekl že opravdu nic nevidí v děloze ani mimo ní žádbé cysty a že to mám nechat být. Což ale samozdřejmě nešlo protože mě začali pobolívat prsa a neustále pobolíva v podbříšku a táhnutí pupíku a 16.7 jsem si udelala Clearblue a tam vyšlo 2-3 týden a jeden proužkovej kde byla už plná už čára.
Včera 18.7 jsem šla tedy jako samoplátce na krev zjištení hCG a stouplo to na 146.
Moje otázka teda zní jestli udajně teda nejsem těhotná jestli mi může se zvednout hCG? Pokud tedy těhotná jsem jen ve 2-3 týdnu je brzy na to vidět něco na UZ tak jestli hodnota ve 2-3 týdnu 146 je normální? Všude čtu že je to hodne nízko a že určite mimoděložní. Moc děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
19.7.22 10:51
@Andrejuvi píše:
Dobrý den,
Chtěla bych Vás moc poprosit o radu. 6.7 a 7.7 mi vychazel slabě pozitivni test měla jsem zpoždení. Chtěla jsem ke svému gynekologovi který mel zrovna dovolenou tak jsem to nechala na dalši týden. 8.7 odpoledne jsem zjistila, že jsem dostala menstruaci tak sem to neřešila a myslela sem si že to byli špatné testy. Mensturace mi ale skončila 10.7 vždy to mívám 5 dní i přes to, že mám cyklus zhrubá 40-45dní
V pondělí 11.7 mě však pobolívalo břicho tak jsem radši jela na pohotovost kde mi řekli, že šlo pravděpodobně o biochemické jelikož v děloze nic nevidí a že jsem mela menstruaci ale stejně mi změřili hCG které bylo 58.
Poradili mi ať si za 2-3 dny udělám znova test a že by mel slábnout. Opak byl ale pravdou test zesilil tak jsem sla ke svému gyn. A ten mi řekl že opravdu nic nevidí v děloze ani mimo ní žádbé cysty a že to mám nechat být. Což ale samozdřejmě nešlo protože mě začali pobolívat prsa a neustále pobolíva v podbříšku a táhnutí pupíku a 16.7 jsem si udelala Clearblue a tam vyšlo 2-3 týden a jeden proužkovej kde byla už plná už čára.
Včera 18.7 jsem šla tedy jako samoplátce na krev zjištení hCG a stouplo to na 146.
Moje otázka teda zní jestli udajně teda nejsem těhotná jestli mi může se zvednout hCG? Pokud tedy těhotná jsem jen ve 2-3 týdnu je brzy na to vidět něco na UZ tak jestli hodnota ve 2-3 týdnu 146 je normální? Všude čtu že je to hodne nízko a že určite mimoděložní. Moc děkuji :,(

Nech to teď být a čekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.7.22 10:54

@Annabela11 to právě nejde mám pracovní nepřetržitý provoz dělam 15 hodinové směny kde tahám tězké věci navíc mě furt bolí břicho a já mám vážně strach. Testy už si nedělám chci počkat ale jestli je to hCG aspoň trošku nadějné ráda bych to věděla a nikdo mi nic nedokáže říct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.7.22 11:25
@Andrejuvi píše:
@Annabela11 to právě nejde mám pracovní nepřetržitý provoz dělam 15 hodinové směny kde tahám tězké věci navíc mě furt bolí břicho a já mám vážně strach. Testy už si nedělám chci počkat ale jestli je to hCG aspoň trošku nadějné ráda bych to věděla a nikdo mi nic nedokáže říct :,(

Bez ke vestkyni, ta ti to rekne.

Ne, vazne, proste musis cekat. Nic jineho se udelat neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.7.22 11:38
@Andrejuvi píše:
@Annabela11 to právě nejde mám pracovní nepřetržitý provoz dělam 15 hodinové směny kde tahám tězké věci navíc mě furt bolí břicho a já mám vážně strach. Testy už si nedělám chci počkat ale jestli je to hCG aspoň trošku nadějné ráda bych to věděla a nikdo mi nic nedokáže říct :,(

Tvoje tělo je na tuhle zátěž zvyklý, v začátku těhotenství to nevadí. Ale hcg ti bohužel stoupá pomalu. Já to moc nadějně nevidím.

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
19.7.22 11:41

Jestli ti brali krev 11.7. a bylo hcg 58 a o tyden později, je hcg 146 tak je to fakt špatně. Melo by se hcg zdvojnasobovat.Ja třeba měla hcg 200 24 dc a 32 dc bylo hcg 4000.Dalsi mesic mam uz termín. Kdyz tak si radši zavolej na gyndu. A nebo zkus jit pak ještě na krev, drzim palce.

• Citovat
  • Upravit
59395
19.7.22 11:53

Doktor by tohle měl sledovat, něco je špatně. krvácení, hcg roste pomalu takže může jít klidně o mimoděložní. při bolestech klidně do nemocnice. kdyby klesalo pomalu to je ok, ale tenhle stav prostě dobrý fakt není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
19.7.22 12:39

Obávala bych se toho mimoděložního.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat