Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat jestli se nekteré z vás stalo, že vám TT nic neukázal, ale potvrdilo vám těhotenství HCG v krvi??? Děkuju za info
Takovou zkušenost nemám. Ale krev je rozhodující. Nejdřív je hcg v krvi, následně až v moči. Navíc malé hodnoty test ještě nemusí ukázat, krev už ano..
Přesně tak souhlasím s anonymní
..kamarádka byla ve 2Ott a test byl negativní kvůli nízké hladine hcg pokud ale v krvi je tak je těhu jisté
gratuluju ![]()
@janísek007 Ve 20tt negativní test…test umí potvrdit už 10 jednotek HCG…já měla 10 tý den po oplodnětí přes 2000 jednotek…takže test jasně // pozitivní…to je dost divný :/
@dagmariana opravdu to tak měla i doktorka to potvrdila, že se to prostě může stát…
@janísek007 píše:
Přesně tak souhlasím s anonymní..kamarádka byla ve 2Ott a test byl negativní kvůli nízké hladine hcg pokud ale v krvi je tak je těhu jisté
gratuluju
Jestli to nebylo spíš kvůli tomu, že ve 20. týdnu je ta hodnota už moooc vysoká.
@Géčko Možný to je
.
Já v prvním těhu měla v 8 týdnu HCG 171 a za týden na UTZ byla malá v 9+3tt.
A testy byly pořád negativní!!!
Teď jsem ve 13tt a test byl slaboučce pozitivní 15DPO a v krvi bylo už 181 HCG, prostě mi šlo málo HCG do moči
!!
Já měla TT negativní a hcg v krvi 1200. dle dr. jsem se mohla být tou výjkmou že to TT neodhalí (mamatest) i v den odběrů z krve.
Ahoj holky opravdu neměli jste ani dusika? Právě mela m duchy.na 10 tkovuch, ty jsou ted slabunke a větší mám na 20 citl.ale stále stejné, ms mám ale slabou,2 dny, ted jsem 18 dc a nechapu ze sveho tela
Ahojky chtěla jsem se zeptat zda mohu být těhotná když mám hcg v krvi 2,1… Co myslíte?
Jinak jsem měla oba testy negativní… A je to 8 dni zpoždění což jsem nikdy neměla…
Diky za odpovědi ![]()
@Dudlik226 ahoj hcg v krvi je normalni ale nereknu ti do jake hodnoty.. takze si musis pockat na test nebo utz
Osobně bych se vzhledem ke zpoždění lehce klonila k bodu 2, ale v podstatě je to jedno. Pokud MS nedorazí, za pár dní zopakuj a uvidíš, jak a kam se to pohne.