Hematom v děloze 12 tt

3
1.5.15 12:49

Hematom v deloze 12 tt

Ahojky… Jsem hospitalizovana uz 3 tydny. Mam v deloze hematom co se kazdou sobotu zvetsi. Nic tu semnou nedelaji, jen lezim a dostavam prasky :(. Nehledne na to, ze mi jeste nikdo nevystavil tehotenskou prukazku a maji bordel v jakym jsem tydnu. Mam za sebou uz dve nevydarene tehotenstvi a tak se bojim aby neco nezanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.5.15 12:52

Ahojky, ja mela hematon v 6tt tehu a dostala jsem na to prasky a musela jsem taky jen lezet, ale jen doma teda no. :think: Urcite to bude v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
1.5.15 12:53

@Lucifux :hug: :hug: já měla obří hematom v 8tt po šíleném krvácení. Hospitalizaci jsem odmítla a ležela doma. Sami mě řekli že tam budu taky jen ležet a jediná výhoda že když potratim tak budu hned na sále. Oni ani nic dělat nemůžou, jen se čeká jak si tělo poradí ;). Já brala utrogestan a ascorutin. hematom začal sám se zmenšovat a mizet až po 20tt ale po screeningu už hematom nikdo moc neřešil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.5.15 13:03

Oni vzdycky zakroci az kdyz zacnu opet masivne krvacet. Screening mi maji delat pristi ctvrtek… A ultrazvuk mi delaj jen tehdy kdyz zacnu krvacet. Hrozne rada bych uz slysela, ze se zmensuje. Pac pri poslednim zvetseni, byl rozsahly temer podel celeho prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
1.5.15 13:25

@Lucifux Bohužel ti nezbývá než čekat, masivně jsem krvácela ve 13tt, hematom byl jenom 2×4 cm, důvodem byla vcestná placenta, která se trhala, brala jsem askorutin a magnosolv, ležela jsem týden v nemocnici, když mě propouštěli, tak upozorňovali, že tam hematom ještě je, že nemůžou noc dělat ať se šetřím a jakmile bych krvácela tak mám zase přijet. Držím palečky, oni fakt víc dělat nemůžou, věř miminku, že je bojovníček a zvládne to. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
1.5.15 13:30

@Lucifux a kde lezis? PTas se pravidelne na svuj stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
1.5.15 14:50

@Lucifux já mám hematom od 15tt (5×2cm) a teď jsem ve 23tt a má necelý centimetr a stále ležím. V nemocnici jsem byla také a pustili mě, až když jsem 48hod nekrvácela, ale jen špinila. oni nemůžou nic dělat, jen čekat a pozorovat. dopadne to dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.5.15 10:58

Ahojky, ve 12 tt jsem začala masivně krvácet, jela jsem do nemocnice s tím že je konec, mám za sebou na podzim ZT, ale nebyl, když mě po 5 dnech chtěli pustit domů objevil se po krvácení obrovský hematom obklopující miminko ze dvou třetin, teď jsem 17 tt, pořád ležím a špiním, hematom se zatím nezmenšuje, ale držíme se…nevím kde ležíš, ale mě dělali ultrazvuk každý 3 dny, brala jsem magnesium a utrogestan a teď mám k tomu od své dr. ještě ascorutin a agolutinové injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí