Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Zdravim maminky. Mate tip na nejakou dobrou hernu, kam se da jit s 18m klucinou? Aby tam bylo dost prostoru na hrani, dost hracek, proste aby se vyblbnuj dosyta. Chceme dnes vsichni nekam vyrazit, ale nevime kam. A jeste-mohl by tam byt i koutek pro pripravu um-mikrovlnka nebo tak pro mladsi dite a samozrejme prebalovaci koutek. Diky za tipy.
Ahojky, tak já určitě doporučuji nasehriste v Zábrdovicích. Aspoň pro nás jednoznačně nej, nej herna v Brně. Malá má necelé tři roky a vydrží tam skoro celý den:):)Hernička je velká je tam velké pískoviště s plno hračkama, velké auta, skluzavka. Dále dva malovací stojany, trampolína, houpačky, plno hraček, tříkolky, koloběžky atd…vstupné za dítě 95Kč časově neomezené, dospělí neplatí nic.Je tam i příjemná kavárnička. Bohužel víkendy tam je docela narváno, dnes je tam třeba masopust pro děti. Doporučuji kouknout na jejich stránky http://www.nasehriste.cz/.
Ještě dodám, že ohřátí jídla pro malé je bez problémů. Je tam místnost na přebalení+i na wc je přebalovací pult. Děti do 6m. neplatí. Opravdu vyzkoušejte budete spokojeni. Neexistuje tam rozbité, zničené hračky opravdu vše super.
Tak my prave moc nechceme, kde je pisek a tak. Malej jeste porad strka vse do pusy, takze pisku se jeste vyhybame. Ale moc dekuji za tip.
Tak my prave moc nechceme, kde je pisek a tak. Malej jeste porad strka vse do pusy, takze pisku se jeste vyhybame. Ale moc dekuji za tip.
Jj, nase hriste v Zabrdovicich. To neni hernicka to je mega herna:) obr prostory a spousta atrakci. Písek je jen v jedne místnosti nemusíte tam chodit.
Nebo vesela kavarna v Brně reckovicich ale tam je to rozlohou sotva desetinove a nic moc tam neni.
Nebo jeste znám dětskou kavárnu na Husově ale tam je jen dosti maly hrací koutek.
Já přidávám tip. Herna na Palackého asi 101,v Krpoli, Nemoland. Pasáž Koruna, 1 patro. Úplně nová, hračky, atrakce, vše nové. Malá, ale je tam trampolína, nafukovací hrad se skluzavkou, prolízky, domeček, hopsadla, plno hraček. Přebalovací pult. Jediné, pro mě dost velké mínus-v neoddělené části kavárny pro maminky jsou stolky z palet, tzn nízké a navíc se skleněnou deskou, pro malé děti nebezpečné a samo je láká obsah stolů. Očividně jsou majitelé bezdětní:-). I tak doporučuju, srovna dnes tam jdeme. Vstup 50,– pro dítě.
@elnido nemají stranky ten nemoland? prosím? myslím že to najdu na Palackeho ![]()