Hledám adoptivní rodiče - přímá adopce

10.6.24 18:44

Hledám adoptivní rodiče - přímá adopce

Dobrý den, již nějakou dobu hledám adoptivní rodinu, pro moje zatím nenarozené dítě. Kdykoliv se někdo ozval, choval se ke mě jak ke kusu hadru, byli arogantní, přestali komunikovat nebo chtěli ať ještě já za nima dojíždím…
Nepotřebuji zde rady o tom jak si to mám rozmyslet. Rozhodla jsem se už před nějakou dobou… Celá situace není úplně nejlehčí, proto bych ráda předem poznala rodinu do které půjde abych věděla, ze o dítě bude postaráno a bude mít všechnu lásku.
Ráda napíšu a vysvětlím více popřípadné rodině co opravdu touží po dítěti.
Take bych rada pokud by se nekdo rozhodl me kontaktovat aby mi neco o sobe napsal a ne jen jmenuji se tak a tak je mi tolik chci dite, dejte.
Hledam nekoho kdo bude mit pochopeni, proc jsem se tak rozhodla. Někoho kdo opravdu bude dite milovat. Rada bych se predem s rodinou aspon sešla abych vedela aspon neco malo o nich… Nechci jen tak dite odrodit, nechat ho v nemocnici at se dostane do ustavu nez by se mu nasla vhodna rodina.
Moje podmínka je aby rodina byla schválena adopci…opravdu nechci sverit dite nekomu kdo cetl tenhle příspěvek a rekl si z minuty na minutu tak dej.
Pripadny mail pro kontakt: witoskaterina@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3515
10.6.24 21:30

Pořád se k tomu stavíš lépe, než kdybys ho dala do bejbyboxu. Takže dávám :srdce: a přeji ti ať se někdo ozve.

Jen se zeptám, na to jsou třeba asi nějaké papíry vyplňovat a nebo prostě někdo dostane dítě a tím to hasne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
10.6.24 22:05

Poradím ti: Hledej přímo zde, ale hledej ty! Smaž si tenhle inzerát a projdi si diskuse, každý měsíc se tu objeví 1-2 inzeráty, kde lidé hledají náhradní mámu (která jim porodí miminko). Není nic snazšího než jim napsat do jejich diskuse a než jim miminko dáš, něco o nich zjistit.

P. S. Nebo si zadej do vyhledávače zde klíčová slova a příslušné inzeráty se objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.24 07:03

@Rotha ahoj vše mam zjištěné, byla jsem uz v kontaktu s paní, co takhle dítě adoptovala.

Po porodu akorát se mezi mnou a adoptivnimi rodici sepise papir, maminka muze byt uz v porodnici s miminkem. Pote jen probehne soud a vse je vyrizene. Proto bych rada nasla rodinu ktera je jiz schválena adopci, je to nejmene komplikaci. Nebyt rodiče schválení, mohlo by se stat ze dite odeberou a skonci v ustavu nez by se vse vyresilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.24 07:04

@BeaL mela jsem důvod proc jsme tady psala ja… Nechci opravdu osat na kazdy inzerat a stim ze vemte si moje dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
11.6.24 07:04
@witoskaterina píše: Více

Aha jo takhle, ale nesmí za to být peníze, je to tak? Někde jsem viděl v nějakém seriálu, že když se za to inkasuji peníze je to trestný čin nebo co, ale byl to film, tak kdo ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.24 07:09

@Rotha určitě žádné penize nechci..ja dítě neprodavam nejsme na bazosi… Ja chci jen od nich lidky přístup. Lidé co mi napisou se chovaji spise jak totalni hyeny a napisou jen dej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40771
11.6.24 07:19

Držím palce, at to dobře dopadne :kytka:

To, že bude rodina schválená k adopci mi přijde jako dobrý nápad, budou aspon trochu prověřeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
11.6.24 10:09

Zakladatelko, takže hledáš „rodinu, která už má schválenou adopci/které je už schválená adopce“? Tak tuhle větu napiš jako první! Opakuji, tuhle diskusi smaž a napiš novou, resp. první příspěvek změň: celý začátek odstraň, první věta - správně zformulovaná (ne chybně, jak ji máš) a pak ten zbytek, cos napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
11.6.24 10:22

Já, z pohledu případného adoptivního rodiče, bych se bála, že pokud si ty budeš vybírat nás, tedy budeš o nás vědět prakticky vše, tak že se ti to po nějaké době rozleží v hlavě a budeš chtít dítě zpět. Kouzlo adopce je právě ta anonymita, nemýlím-li se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.6.24 11:50
@Fee-bee píše: Více

Adopce není jen anonymní. Záleží, jestli adoptujes právně volné dítě nebo ne. My jsme adoptovali chlapečka - bylo mu 10 dnů, když nám ho soud spolu s OSPODem předali do péče přímo z porodnice. Takže nebyl ještě právně volný a biologická matka o nás věděla naprosto všechno, co bylo v papírech od soudu (nejen adresu, ale i rodinné a majetkové poměry). Ještě v jeho 1,5 roce nebyl právně náš a jeho biol. matka si mohla adopci rozmyslet. Stalo to ale za to a jsem za to nesmírně vděčná, protože (teď už) náš skoro 2,5 letý syn je naprosto skvělý. :-)
I přes tohle všechno jdeme do druhé adopce a opět chceme jít do toho rizika, že dítě nebude právně volné, ale chceme ho mít co nejdříve po narození (nejlépe opět z porodnice), protože nechceme, aby bylo přesouvání z místa na místo od jednoho člověka k dalšímu.

Zakladatelko, popovídám si s manželem a když tak bychom Ti napsali, abychom se navzájem mohli více všichni poznat a pak se všichni rozhodnout.
Příští týden máme schůzku na OSPODu a můžu se i tam s nimi pobavit o přímé adopci. Chápu, že mezitím už můžeš mít domluveno někoho jiného, ale bez pořádného promyšlení a zjištění si informaci do toho nejdeme. Já to hodně důležitá a zásadní věc.
Zatím přeji, ať se Ti daří dobře a jsi co nejvíce v pohodě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.10.24 19:41

Máte vy nebo někdo z vašich známých zájem o adopci?
Porodní maminka hledá rodinu pro své novorozené miminko. kontaktujte pro více informací.***

*edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky