Hledání bydlení a těhotenství

Anonymní
13.10.22 18:05

Hledání bydlení a těhotenství

Zdravím, jsem těhotná, bohužel se sešlo víc věcí a já skočila na UP. Hledáme bydlení a samozřejmě majitelé chtějí i nějaké základní informace o nás. Přítel chce říct pravdu že jsem těhotná a na UP. Přítel má dobře placenou práci ve velké firmě ale u mě může být problém. Upřímně si nemýlím že každý majitel chce ve svém bytě dítě tak nevím jestli jít s pravdou hned ven. Jak by jste to udělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14615
13.10.22 18:15

Nic bych nerikala a břicho schovala, kor když mas chlapa jako “záruku” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Známí zapreli dvě děti, aby sehnali přechodný byt, a to opravdu nemají hluboko do kapsy, naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
13.10.22 18:20

Já bych to normálně přiznala 🤷 jako majitel bych byla velmi nadšená kdyby mi tohle nájemníci zatajili a upřímně bych se jich při nejbližší vhodné době zbavila…ne kvůli dítěti, ale kvůli lžím… Nejlepší je jednat narovinu, nevěřím že by miminko až tak vadilo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
13.10.22 18:39

Určitě říct pravdu.

• Citovat
  • Upravit
684
13.10.22 18:44

Řekněte, jak to je, že si na UP neni nutný úplně řikat že jo, prostě si těhotná. Majitelé chtěj asi hlavně pravidelný platby, tak pro ně bude nejdůležitějsí, že manžel má dobrou práci a nejspíš se bude snažit si ji udržet, když čekáte dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
13.10.22 18:59

Tak dítě budete muset stejně přiznat. Takže to bych klidně řekla. Zaměstnání bych asi nějak zaobalila rizikovým těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.22 19:19
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem těhotná, bohužel se sešlo víc věcí a já skočila na UP. Hledáme bydlení a samozřejmě majitelé chtějí i nějaké základní informace o nás. Přítel chce říct pravdu že jsem těhotná a na UP. Přítel má dobře placenou práci ve velké firmě ale u mě může být problém. Upřímně si nemýlím že každý majitel chce ve svém bytě dítě tak nevím jestli jít s pravdou hned ven. Jak by jste to udělali vy?

Neříkala bych nic. Jste dva. Jestli jsi těhotná chvíli, nemusíš mu to sdělovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 20:29

@Russet jsem v polovině ale zatím na mně nic vidět není

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat