Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dle mé zkušenosti v těhotenství je to normální. Bílý, hlenový, žlutý výtok, když nic nesvědí ani nepálí, mělo by to být ok (slova mé Dr ![]()
@Anonymní píše:
Spíš mě překvapilo, že to bylo i v toaletní míse no.
A před tim zachodem jsi si ten čípek zavedla?
Stává se mi běžně, dokonce občas i mimo těhotenství, není se čeho bát, zkrátka funguje gravitace. ![]()
@Michaeladr1 nene, ten čípek od doktorky jsem ještě zavést nemusela, ťuk ťuk. Myslela jsem tím sekreci z děložního čípku, zda i ten může produkovat „hlen“.
@Silurian děkuju za uklidnění
. Ono jak i člověk při velké potřebě tlačí, tak to jde i že spodku ![]()
@Anonymní píše:
@Michaeladr1 nene, ten čípek od doktorky jsem ještě zavést nemusela, ťuk ťuk. Myslela jsem tím sekreci z děložního čípku, zda i ten může produkovat „hlen“.
Určitě bych se poradila s gynekologem, třeba jen telefonicky. Může to být problém i nemusí ![]()
@Janadzus gynekoložka ví, že mám bílý výtok, který na kalhotkách zežloutne
Dobrý den,
potřebuju radu, spíš uklidnit. Jsem v 11 týdnů těhotenství, mívám výtok, tak přiměřeně, je bílý a až na kalhotkách zežloutne. Což je dle gyndarky v pořádku, napsala mi recept na čípky, že kdyby to začalo svědit, pálit při čůrání, tak zavést. Teď k dotazu. Byla jsem na velké potřebě a v míse byl právě onen hlen, klasika takový bílý, krémový. Myslíte, že je to to tím, jak je zvýšená sekrece žlázek i co se týče čípku? Na hlenovou zátku je to přeci brzo, ne? Jinak nekrvacim z pochvy. Je to již po druhé co se mi to stalo.