Hlenovitý krvavý výtok

45
1.2.22 06:21

Hlenovitý krvavý výtok

Zdravím, mám gynekologický problém. Asi měsíc + - jsem si všimla žlutého výtoku místy narůžovělým, měla jsem pálení při močení a občasnou bolest v podbřišku. Zašla jsem na gynekologii kde mi předepsala mast a čípky Macmiror Complex. Pro jistotu jsem šla i k praktickému lékaři, kde mi potvrdila, že z urologického hlediska je vše v pořádku, takže žádný zánět močáku neexistuje, jak jsem si z prvu myslela, protože to řezání při močení bylo dost specifické. Po asi týdnu užívání léků z gynekologie se nic nelepšilo, spíše naopak. Začala jsem mít výtok místy lehce nahnědlý, hlenovitý, každým dnem to o maličko sílilo až do hlenovitého vytoku zprvu to byli pouze nitky krve pak ale krve přibývalo, ovšem dnes ráno uz zase žádná krev, jen špinění (trval tedy 4 dny) S menstruaci mám uz týden zpoždění a ani žádné náznaky toho, že by měla dorazit, ovšem mám ji nepravidelnou, jsem čtvrt roku po operaci štítné žlázy, takze hormony jsem v pořádku neměla a teď to asi taky nebude ideál každopádně tohle se mi stalo poprvý. Chodím často čůrat a mám strašný tlak v podbřišku, citim se nafouklá a praktická dr. říkala ze je na pohmat pěkně oteklá děloha. Taky jsem si všimla větší únavy za posledních par týdnů. Zašla jsem tedy znovu na gynekologii s tim, ze jsem začala krvácet a menstruace nikde (nemela jsem od krve pradlo, vytok se držel v tom hlenu uvnitř pochvy) a ona mě ani neprohlédla, okamžitě mě otočila at se jdu obléct a, že mi dá zadanku na kožní kvůli stěrům. Nevíte nekdo o co by se mohlo jednat? Jsem z toho dosti špatná a mám strach co by to mohlo být. Chtěli jsme s přítelem miminko, ale vzhledem k tomu, že co se zdraví týče to nevypadá moc solidně…

Příspěvek upraven 01.02.22 v 06:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
1.2.22 06:33

A otázka zní jak?

• Citovat
  • Upravit
45
1.2.22 06:38

@Anicka2888 Omylem jsem přidala příspěvek dřív, nez jsem ho stihla dopsat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.2.22 06:42

Tak s tímhle ti neporadím, nesetkala jsem se s tím. Zkus tam ještě zajit a uvidíš, na tom koznim si uz byla? Test si nezkusila pro jistotu? Budu ti držet palce.

• Citovat
  • Upravit
45
1.2.22 06:47

@Anicka2888 Dostala jsem zadanku na kožní teprve včera, takže jakmile otevřou musím zavolat a objednat se. Doktorka mě tam poslala zároveň i s přítelem, tak uvidím jak to dopadne. Jen mi přijde nesprávné, aby mě doktorka ani neprohlídla a hned automaticky me poslala na kožní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 08:22

Pokud je problém na děloze, opravdu Ti kožní moc nepomůže. Nenech se odbýt a pokud Ti není dobře, běž na ambulanci do nemocnice nebo na pohotovost. Zdůrazni, pokud Tě nepálí jen vulva, ale i v místě dělohy/děložního čípku!
Já takhle chodím už x týdnů po doktorech, taky mě každý odbyl s mykózou apod. a nakonec dle UTZ závažný nález na děložním čípku, teď čekám na výsledky biopsie. Kdy máš naposledy dělanou cytologii?

• Citovat
  • Upravit
45
1.2.22 08:33

Cytologie byla naposled pred rokem v lednu, kdy mi řekla, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 08:51
@Kattýsek píše:
Cytologie byla naposled pred rokem v lednu, kdy mi řekla, že je vše v pořádku.

A proč letos nemáš ještě cytologii dělanou? Opravdu si zajdi k jinému lékaři, není to sranda.

• Citovat
  • Upravit
4731
1.2.22 09:00

Cytologie se dela kazdy rok..mel ti doktor ster udelat…jestli te posila na kozni, rekla bych, ze ma podezreni na nejakou pohlavni nemoc…chlamidye, ueraplasma nebo tak neco…,ale na to ti taky mohl udelat testy primo doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.23 22:17

@Kattýsek

Mohu se zeptat, jak jste nakonec dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.10.23 07:28

@wejuuneckaa Dobrý den, našli mi nějakou bakterii, na kterou mne i pritelovi předepsali antibiotika a mast, já ještě navíc měla čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí