Hmotná nouze šetření 2020
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Hezký den, prosím když u nás doma byla pracovnice na šetření, a já byla v obchodě dcera 15 let neotevřela dveře a pouze mi to volala do obchodu, a paní pracovnice pak odešla. A nenechala mi nic ve schránce vedoucí mi pouze nechala číslo na pevnou linku na tu paní. A ta pochopitelně to nezvedá když má určitě šetření i jiné nevíte jak to bude teď dál probíhat? Jestli dorazí znovu nebo jak to bude?
Ano, prijde jindy, az na tebe prijde rada. O to se ti opozdi pripadne priznani davek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@cecetka a plus mínus dojde kdy prosím? za týden nebo za měsíc?
Od toho máte na ni telefon, abyste se zeptala ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius rozumím volala jsem ale nikdo to nebere asi má paní šetření dál.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lucie1906 chodí namátkově neohlášeně.
Pokud chodí neohlášeně, pak počítají s tím, že ne vždy každého odchytnou. U nás na úřadě se dohodnou na konkrétním dni, protože mají zájem se s těmi lidmi potkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Lucie1906 chodí namátkově neohlášeně.
Pokud jsi na sebe nenechala telefon, tak se nema jak s tebou domluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezký den, prosím když u nás doma byla pracovnice na šetření, a já byla v obchodě dcera 15 let neotevřela dveře a pouze mi to volala do obchodu, a paní pracovnice pak odešla. A nenechala mi nic ve schránce vedoucí mi pouze nechala číslo na pevnou linku na tu paní. A ta pochopitelně to nezvedá když má určitě šetření i jiné nevíte jak to bude teď dál probíhat? Jestli dorazí znovu nebo jak to bude?
Telefony mají jen na ozdobu. Nikdo jiný než vy je do bytu nesmí pustit. Mě volali a domluvili jsme se na návštěvě. Cca do týdne přišla znovu. Pokud tě nezastihnou 3× to už je prý problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit