Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přeji hezký den ![]()
Syn (7let) si přeje hodinky, ze zvědavosti, jsem teda mrkla na google a žádný extra výběr, co by mě uchvátil. Nosí Vaše děti hodinky? Jaké máte? Syn určitě nechce s nějakýma mimoněma ala aliexpres ![]()
Dcera dostala k 6.narozeninam klasicke detske hodinky z hodinarstvi. Pochopitelne prevlada ruzova
Nejdriv jsem chtela vymenit reminek za reminek na suchac, ale nakonec je zvladne zapnout. Moc bych to neresila, stejne to ty deti vetsinou poztraci, kor ve skole, kde nad nima nema rodic kontrolu, nechala bych kluka vybrat obyc za par stovek.
Chtěli jsme nejdřív omrknout na netu, ale jak to tak vypadá, vydáme se rovnou do obchodu ![]()
Dcera 6let ted nastupuje do skoly a dostala klasicke hodinky s rucickami.Jsou dobre v tom, ze maji velkou rucicku fialovou a hodiny fialove, a mala rucicka je stribrna a minuty stribrne. Dobre se ji to poznava a byla otazka par dnu, nez to pochopila.
Já teda koukala hlavně na to, aby byly vodotěsné, aby se hned po prvním mytí rukou nemusely vyhodit ![]()
@AstraG kluk dostal obyč z hodinářství, vydržely asi rok.. nemá smysl mu kupovat drahé, stejně to dodrbe.. ![]()
Taky jsme byli s 6,5 letou dcerou v hodinarstvi, hodinky staly 430 Kc a vypadaji celkem bytelne. Vybrala si typ s pastelkami misto rucicek ![]()
EDIT: presne tyto: http://www.eshop.zlatnictvinoemi.cz/…a-e3410.html
V Lidlu mívají celekm slušný hodinky za slušnou cenu, mívají i dětský. Jinak bych koupila nějaký obyčejný v hodinářství, možná bych radši zvolila digitální, záleží, co syn chce, jestli s ručičkami, či radši digitální.
@martina.se píše:
@AstraG kluk dostal obyč z hodinářství, vydržely asi rok.. nemá smysl mu kupovat drahé, stejně to dodrbe..
Nemám v plánu žádné drahé, ale nechci žádné kýčovité, jsem zadala dětské hodinyk do googlu a tam samej mimoň a tak
@Dáma čr píše:
V Lidlu mívají celekm slušný hodinky za slušnou cenu, mívají i dětský. Jinak bych koupila nějaký obyčejný v hodinářství, možná bych radši zvolila digitální, záleží, co syn chce, jestli s ručičkami, či radši digitální.
určitě ručičkové, ty umí. Digitální by asi ještě nepobral a ručičkové se mu líbí.
Příspěvek upraven 13.08.16 v 19:46
@AstraG píše:
Nemám v plánu žádné drahé, ale nechci žádné kýčovité, jsem zadala dětské hodinyk do googlu a tam samej mimoň a tak