Hodinky pro školáka

5064
12.8.16 11:56

Hodinky pro školáka

Přeji hezký den :-)
Syn (7let) si přeje hodinky, ze zvědavosti, jsem teda mrkla na google a žádný extra výběr, co by mě uchvátil. Nosí Vaše děti hodinky? Jaké máte? Syn určitě nechce s nějakýma mimoněma ala aliexpres :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
12.8.16 12:02

Dcera dostala k 6.narozeninam klasicke detske hodinky z hodinarstvi. Pochopitelne prevlada ruzova :lol: Nejdriv jsem chtela vymenit reminek za reminek na suchac, ale nakonec je zvladne zapnout. Moc bych to neresila, stejne to ty deti vetsinou poztraci, kor ve skole, kde nad nima nema rodic kontrolu, nechala bych kluka vybrat obyc za par stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
12.8.16 12:05

Chtěli jsme nejdřív omrknout na netu, ale jak to tak vypadá, vydáme se rovnou do obchodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
12.8.16 12:09

Dcera 6let ted nastupuje do skoly a dostala klasicke hodinky s rucickami.Jsou dobre v tom, ze maji velkou rucicku fialovou a hodiny fialove, a mala rucicka je stribrna a minuty stribrne. Dobre se ji to poznava a byla otazka par dnu, nez to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.8.16 13:07

Já teda koukala hlavně na to, aby byly vodotěsné, aby se hned po prvním mytí rukou nemusely vyhodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.16 13:30

@AstraG kluk dostal obyč z hodinářství, vydržely asi rok.. nemá smysl mu kupovat drahé, stejně to dodrbe.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.8.16 19:51

Taky jsme byli s 6,5 letou dcerou v hodinarstvi, hodinky staly 430 Kc a vypadaji celkem bytelne. Vybrala si typ s pastelkami misto rucicek :lol:
EDIT: presne tyto: http://www.eshop.zlatnictvinoemi.cz/…a-e3410.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.8.16 20:28

V Lidlu mívají celekm slušný hodinky za slušnou cenu, mívají i dětský. Jinak bych koupila nějaký obyčejný v hodinářství, možná bych radši zvolila digitální, záleží, co syn chce, jestli s ručičkami, či radši digitální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
13.8.16 16:59
@martina.se píše:
@AstraG kluk dostal obyč z hodinářství, vydržely asi rok.. nemá smysl mu kupovat drahé, stejně to dodrbe.. :think:

Nemám v plánu žádné drahé, ale nechci žádné kýčovité, jsem zadala dětské hodinyk do googlu a tam samej mimoň a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
13.8.16 17:01
@Dáma čr
@Dáma čr píše:
V Lidlu mívají celekm slušný hodinky za slušnou cenu, mívají i dětský. Jinak bych koupila nějaký obyčejný v hodinářství, možná bych radši zvolila digitální, záleží, co syn chce, jestli s ručičkami, či radši digitální.

určitě ručičkové, ty umí. Digitální by asi ještě nepobral a ručičkové se mu líbí.

Příspěvek upraven 13.08.16 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.16 18:57
@AstraG píše:
Nemám v plánu žádné drahé, ale nechci žádné kýčovité, jsem zadala dětské hodinyk do googlu a tam samej mimoň a tak
:mrgreen: neboj, v hodinářství mají jednobarevné ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí