Hodiny do dětského pokoje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
27.8.14 20:49

Ahojky. Neviděli jste někde nějaké originální dětské hodiny. Pokoj je vymalován broskvovou barvou, tak aby to k tomu šlo. Mohli by být s dětským motivem, dceři jsou 2 roky. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
27.8.14 20:54

Google obrázky, zadej „dětské hodiny“ a vyjede ti milion věcí. Jak ti máme poradit? Přeci záleží na podlaze, nábytku, výzdobě, oblíbených postavičkách, rozpočtu…

http://favi.cz/…etske-hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.8.14 20:55

My jsme kupovali na internetu v babynabytek:
http://www.babynabytek.cz/…hodiny-k142/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
27.8.14 20:55

Já si budu nechávat dělat hodiny na fleru od uživatelky CloFy dělá na přání. Jelikož nechci žádný co jsou běžný v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.8.14 20:57

Syn miluje krtečka, tak bych pořídila hodiny s krtečkem. Ale nevím, co se líbí tvým dětem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.8.14 21:01

Taky máme hodiny s krtečkem. Kupovala jsem na mimibazaru asi za 120,– Paní ubrouskovou technikou a barvama sama dělala z hodin z ikea. Měla spoustu druhů a oblíbených postaviček A hodiny jsou krásně tiché. A ta cena je sympatická, že až se změní vkus, klidně koupím jiné.

• Citovat
  • Upravit
14094
27.8.14 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
27.8.14 21:36

Ženy, jen ze zvědavosti? Na co hodiny do pokojíku? Vždyť robátko je ještě malé?! 8o

• Citovat
  • Upravit
14094
27.8.14 21:57

@midlajs No já nenosím doma hodinky a mobil taky nemám u ruky pořád, tak jsem chtěla mít hodiny, abych věděla, zda jsem si už pohrála dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.8.14 21:57
@midlajs píše: Ženy, jen ze zvědavosti? Na co hodiny do pokojíku? Vždyť robátko je ještě malé?! 8o

Děti ho mají jako výzdobu (čtyřletá už začíná poznávat a ptá se kolik je hodin)a já je využívám, když si tam hrajeme, když jdu krmit mimino a tak.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
27.8.14 22:19

@Flyingfrog Taky to děláš tak, že si určíš čas do kdy to vydržíš než si půjdeš zase po svým? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14094
27.8.14 22:25

@midlajs Jojo, přesně tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
27.8.14 22:27

@Flyingfrog:srdce: plesá, nejsem sama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
657
27.8.14 22:54

@Flyingfrog
@midlajs

Asi je nás víc, díky za to :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annnča
28.8.14 11:36

Ahoj. My jsme dětem vybrali hodiny tady: http://www.hodinarstvi.cz/…enne-hodiny/
Vyber si sama, každý máme jiný vkus. Mají záruku nejnižší ceny, ale my jsme nikde po nižší ceně nepátrali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný