Hodně kaká

852
12.10.11 15:46

hodně kaká

omlouvám se za název diskuze. Holky docela se bojím o malého má dva měsíce a poslední dva dny mi kakal už pětkrát…začala jsem dávat opatrně čajík asi přd třemi dny…nemohla jsem tím něco zkazit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
852
12.10.11 15:56

jinak je malej plně kojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.10.11 16:00

Jak ty bobky vypadají? Barva, konzistence a tak… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
12.10.11 16:03

Myslim, ze cajikem jsi nic zkazit nemohla! :-D

Mala kadila i trikrat denne!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.10.11 16:04

Proč dáváš čajík ? Je kojený ? Ptala jsi se doktorky ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.10.11 16:04

no má dva měsíce, takže klasika světle hnědé blatíčko :-) to jsou témata, ale co má člověk dělat, že jo :-) raději se zeptám než něco pokazím…jako konzistence se nezměnila, jen množství, do Teďka kakal třeba jednou za den, nebo spíš za dva i za tři, no a teď takhle…možná ten čajík mu uvolňuje bříško? dávam trošku heřmánek nebo fenykl, ale max 50 ml za den…to přece nemůže ublížit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.10.11 16:06

Neboj, za dva mesice ti bude kakat treba klidne i 5× denne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
vegiska píše:
no má dva měsíce, takže klasika světle hnědé blatíčko :-) to jsou témata, ale co má člověk dělat, že jo :-) raději se zeptám než něco pokazím…jako konzistence se nezměnila, jen množství, do Teďka kakal třeba jednou za den, nebo spíš za dva i za tři, no a teď takhle…možná ten čajík mu uvolňuje bříško? dávam trošku heřmánek nebo fenykl, ale max 50 ml za den…to přece nemůže ublížit, ne?

Téma je v pohodě :mrgreen: Já bych jako první volala své pediatričce. Každej jsme jinej, některýmu prckovi to vadit může, jinýmu nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
vegiska píše:
no má dva měsíce, takže klasika světle hnědé blatíčko :-) to jsou témata, ale co má člověk dělat, že jo :-) raději se zeptám než něco pokazím…jako konzistence se nezměnila, jen množství, do Teďka kakal třeba jednou za den, nebo spíš za dva i za tři, no a teď takhle…možná ten čajík mu uvolňuje bříško? dávam trošku heřmánek nebo fenykl, ale max 50 ml za den…to přece nemůže ublížit, ne?

Tak to bude dobré, čajem jsi nemohla nic pokazit, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.10.11 16:12

me obe deti,do skoro pul roku kadili i nekolikrat denne,kor prvni dva mesice,to bylo skoro kazdy prebaleni,klidne i sedm krat za den,takze podle me je to v norme,ale zalezi na tom,jak to bylo u maliho driv. podle me to tim cajem muze klidne byt,Sarlotino zazivani vzdycky taky reaguje,kdyz ji dam neco noveho k jidlu. A jinak na malim nic jineho nepozorujes? teplotka,nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.10.11 16:15

cajik davat muzes,rika se ze nemusis kdyz kojis,ale rozhodne mu to nemuze ublizit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.10.11 16:22

jinak je asi v poho…dneska trochu víc plakavej, ale žádnej extrém…to bude spís počasím, taky nemám extra náladu :lol: čajík jsem zkusila,když měl bolení…přijde mi lepši jak kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
12.10.11 16:36

moje malá má sice něco přes pět měs, ale od narození srajdí i 10× 8-o denně, je také jen kojená. byly jsme několikrát na výtěru a prý je to ok. teď je to teda spíš tak v průměru 5× denně, ale v těch dvou měs to bývalo mnohem víc…to jen tak pro útěchu.
akorát těch plen :zed:
kdyžtak brnkni pediatričce, ať udělá výtěr a jinak nám doporučovali Bio Gaia a ty dáváme od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.10.11 16:37

a bude urcite i setrnejsi,ale jinad to pocasi je fakt na odstrel :roll: a to mame pred sebou jeste skoro pul roku,takovyho hnusu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.10.11 16:39

jj, počasí hnus…bych spala :zed: jenže malej zrovna neee :-) moc holky díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí