Holter dlouhodobé měření

17
9.4.25 09:31

Holter dlouhodobé měření

Ahojky,
dneska mi mají dovézt holter na měření srdeční činnosti. Budu muset ho nosit 3 týdny. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Nějaké rady? Co s tím můžu a co ne? Jak se nabíjí a obsluhuje? Dostala jsem jen pár základních informací. Už se toho děsím. Každý den mě vytáčí má pubertální dcera a druhá to už začíná kopírovat to budou pěkné křivky 😳 prý když bude něco špatně hned volají to si asi budeme volat každý den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
9.4.25 09:44
@Nivat píše: Více

Uf, tak to nezávidím, pokud se jedná o klasický tlakový holter. Měla jsem ho 24 hodin a stejně jsem ho v noci vypnula, jak mě s.ral :lol: Na všechno se poptej při předání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12001
9.4.25 10:06

Tak to by tě měli instruovat až to na tebe budou lepit. Měla bys s tím právě fungovat úplně normálně aby zjistili kdy třeba u tebe vzniká arytmie nebo kdy ti vyletí tlak…jestli je to fyzickou aktivitou stresem nebo bez zjevné příčiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.4.25 11:07

Mě to posílají až z Brna a přiveze mi to PPL jako klasický balík a nasadit si to mám sama. Mám si přečíst návod a kdyby něco tak mám volat pokud se prý dovolam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois2
9.4.25 11:22

Tata měl taky holter z Brna a přivezl mu to myslim kurýr, nebo ta PPL už nevím. Každopádně se jednalo o maličkou krabičku ze které vedl jeden drátek. Sundaval ho akorát při koupání a při nabíjení. Absolutně vůbec mu to nevadilo a v pohodě s tim spal celou noc. A mel to taky skoro měsíc.

• Citovat
  • Upravit
25080
9.4.25 11:26
@unuděná píše: Více

To bude Holter na srdce, ne klasický s manžetou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí