Holter EKG 24hodin

131
6.8.14 20:20

Holter EKG 24hod

Ahoj, chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s EKG monitorováním 24hod? někde jsem četla, že se nemůže mít podprsenka :lol: :lol:, a jestli to vydává nějaké zvuky při měření (jako přii TK holteru)? a vydrželo vám to v pohodě přilepený na hrudníku nebo se to odlepovalo často? Zítra si pro něj jdu, tak vyhrabu nějaký volný tričko nebo nevím co, ale nevím jak bych to udělala kdybych nemohla mít podprdu 8o :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děkujiii :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
6.8.14 20:21

Podprsenku mít můžeš, nic to nevydává, odlepuje se to…no podle pocení. Hlavně se ničím nekrémuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.8.14 20:24

@BaMaK a když se to odlepí pípá to nějak hlasitě? četla jsem že nějak to pípne. ale nechtěla bych tim budit pozornost a rušit v práci nebo někde v mhd :cert: :lol: a jak se s tím spalo? dá se spát na boku v pohodě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.8.14 20:25

Take jsem se nemela jen nicim kremovat, stejne ty mista kde to lepi odmastuji. Podprdu mit normalne muzes a zvuky to zadne nevydava, jen dostanes karticku kde si budes v ten den zaznamenavat nektere poznamky, jako napr.: nejaka fyz. zatez a k tomu presny cas ktery je na holtru atd…
Drzim palce at ti dopadnou testy v poradku- neni dulezitejsi nez byt zdravy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
6.8.14 20:26

Měla jsem již 3×, nikdy se mi nic neodlepilo a podprsenku jsem mít mohla. Jediné co jsem nesměla bylo cvičit apod. Celkem jsem se i vyspala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.8.14 20:28

@Rencounek V dnešní době kdy všude něco pípá-mobily, tablety… klídek, nemáš se za co stydět. Některé pípají, některé ne-záleží na firmě které ho vyrobila. Jak někoho rušit? Pracuješ v knihovně. Vykašli se na lidi. Spala jsem normálně…ale já to moc neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.8.14 20:28

Mam zkusenost jen u syna, podprdu nenosi tak nevim :mrgreen: Ale nikdy se mu nic neodlepilo, zalepi ho vzdy tak kvalitne, ze spis mame problem se sundavanim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.8.14 20:29

@Kornel Děkujii :kytka: ano presne tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.8.14 20:32

@BaMaK no, máš pravdu, prdim na všechny :mrgreen: díky :)
@Ainy a sundavají to az oni dalsi den zase nebo nez tam pujdu tak si to sundam doma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.8.14 20:35

@Luciwa ja a cvicit ted ne asi stejne, jsem tehu 22.tt tak max vyjdu schody a jsem ráda :mrgreen: ale díky :))

tak snad mi to vydrzii..
a jeste takova otazka holky, rikali vam jak to meri casto? jestli nonstop pořád anebo po nejakym case?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
6.8.14 20:45

Měří to EKG 24h v kuse. Mně ho v nemocnici nandali v 8h ráno a druhý den ve stejný čas sundali. Neodlepilo se nic, naopak jsem po sundání měla cucfleky :) Podprsenku můžeš mít úplně normálně. Děláš celý den běžné věci jako jindy, akorát se pochopitelně nesmíš koupat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.8.14 20:49

@Rencounek Sundavame rano doma ale poprvy rikali, ze kdyby jsme si na to netroufli tak mu to sundaji oni. To ti reknou. A holtera ma ted 1×za rok, to zalezi co mas za problem jak casto to budou delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
6.8.14 20:53

@Rencounek Ja jsem blbe cetla, jo meri to tech 24 v tahu a zapisujes aktivity-spanek, chuze do schodu, vysedavanina emiminu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
6.8.14 21:04
@Rencounek píše:
@Luciwa ja a cvicit ted ne asi stejne, jsem tehu 22.tt tak max vyjdu schody a jsem ráda :mrgreen: ale díky :))tak snad mi to vydrzii..
a jeste takova otazka holky, rikali vam jak to meri casto? jestli nonstop pořád anebo po nejakym case?

Na ty schody se zeptej, jesli jim nám napsat, kdy jsi je vyšla (pokud po nich půjdeš a budou lepší)- čas podle holtera, je to podle mne zvýšená námaha.
Nijak se toho neboj, malá ho měla v 7 měsících a zvládla to v pohodě (i pak později)
To jak vše budeš zapisovat ti vysvětlí při nasazování, neboj se na cokoliv jich tam zeptat.
Počítej s tím, že se ten den nebudeš moci sprchovat. A tak jak píšou holky, je dobré se předtím nekrémovat, aby jim to na tom hrudníku dobře drželo.
Nevím jak dospelým, ale dětem to v Motole lepili fakt fest. :lol:
Ty ho tam asi povezeš, takže je možné, že ti ho budou sundavat oni, my ho dceři sundavali sami a manžel ho do Motola odvezl. Ale to ti přesně řeknou až ti ho budou dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.8.14 21:52

@Brontik Děkuji za info :) taky jdu do motola, ani nevím jestli se mám předtím někde hlásit u sestry nebo někde anebo jen čekat a jestli mě rovnou zavolají :D jsem hrozný případ já vím :lol: :mrgreen: byli jste také ve 4 patře na interně/kardiologii? nebo vyloženě na dětským? :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí