Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Je to uplne fuk, car papiru o vystudovani homeo skoly si muzes udelat sama. Nebo si zalozit vlastni skolu a uvadet se jako zakladatel. Vyprdni se na to, vyhodis prachy za nesmysly, podporis podvodniky, ztratis cas.
@Baba
Jde hlavne o znalosti a doufam ze homeopati v CR se neridi Vasi radou ![]()
@Bosorka0 píše:
@Baba
Jde hlavne o znalosti a doufam ze homeopati v CR se neridi Vasi radou
To je uplne fuk, homeo nefunguje. Muzes se ucit ty nesmysly do aleluja. Kazda skola se ridi necim jinym, jedna leci podle priznaku, druha dava homeo preventivně, coz se s vyukou te prvni skoly samozrejme naprosto vylucuje… Ale funguje to vsem. Takze asi tak.
Namaluj si diplom, frkni si ho do rámečku na zeď a prodávej čistou vodu nebo cukrové pilulky a efekt je zaručen. V homeopatikach je stejné množství léčivé látky.
Zrejme jste ani jedna „nepochopila“ moji otazku, ale nevadi
zbytek bez komentare ![]()
@Ester13 píše:
Teď mají mít slevu na cukr snad v Kauflandu.
@Bosorka0 píše:
Zrejme jste ani jedna „nepochopila“ moji otazku, ale nevadizbytek bez komentare
Asi nepochopila, homeopatie je nesmysl. Znalosti ze na tohle se dava natrepany mesicni svit a na tohle natrepany ususeny pavouk z paluby jedne lodi, jsou opravdu k nicemu.
Holky, jsem zvedava co budete delat az Vasim detem nebo Vam nebude zabirat alopaticka lecba a Vy je nebo sebe budete neustale cpat lekama nebo patlat vsim moznym dokola a nic…to je ale Vase volba.
@Bosorka0 píše:
Holky, jsem zvedava co budete delat az Vasim detem nebo Vam nebude zabirat alopaticka lecba a Vy je nebo sebe budete neustale cpat lekama nebo patlat vsim moznym dokola a nic…to je ale Vase volba.
No a práv na to ti podvodníci spoléhají. Medicína neumí vyléčit všechno, ani to netvrdí, a to nahrává těm podvodníkům, co z lidí tahají prachy Prosímtě přemýšlej. Kdyby t ofungovalo, tak se to přece používá. Já bych to používala. Nejsem placená žádnou farmafirmou, proč bych neměla chtít lidem pomoct.
@Bosorka0 když něco, tak leda ještě bylinky jako přídavek ke klasické léčbě. Ale homeo? Předražena voda? Ne děkuji.
@Baba
Jedna vecna: zkousela jsi nekdy homeolecbu kdyz tady tak zasvecene argumentujes jak to nefunguje? ![]()
Vubec nechapu proc reagujete na muj podnet k diskuzi? Ptala jsem se na zkusenost s homeoskolou, zda jedna nebo druha. Ne na Vas nazor na homeopatii, ten me opravdu nezajima ![]()
@Bosorka0 píše:
@Baba
Jedna vecna: zkousela jsi nekdy homeolecbu kdyz tady tak zasvecene argumentujes jak to nefunguje?
Samo ![]()
A zabila mi tchana. Takze tak. A nemusim prece neco zkouset, abych vedela, ze je to nesmysl.
Vem si jen, ze podle klasicke homeopatie leci vzdy jen jedno konkretni homeopatikum, ostatni vzdy skodi. Jak je mozne, ze vznikaji porad nova homeopatika?
Jak je mozne nadynamizovat jen konkretni latku, kdyz nejsme schopni pripravit vodu bez jedine molekuly primesi. Co tam teda vlastne natrepes?
Cely ten princip nedava smysl. Ale to ani neni to podstatne. Podstatne je, ze to nefunguje v praxi. Nevyleci to nic. Proc se nedava homeo inzulin? Substituce hormonu, anestezie. Proc to nevyleci stradave choroby? Roztrousenou sklerozu, nadory?
Kdyby to fungovalo, tak se to fakt bezne pouziva. Byla by to bezna skupina leku.