Hopsadlo do futer - vrtané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
24.11.14 16:16

Hopsadlo do futer - vrtané

Ahoj, prosím nevíte, jestli se ještě vyrábí hopsadlo do futer, které se dá navrtat? Našla jsem jen to s klipsou a to na naše futra nejde. Prosím všechny, kteří mi budou chtít napsat, že ho nemám kupovat, že se to nedoporučuje, ať se zdrží komentářů. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
24.11.14 16:59

:zed: :pocitac: Někteří rodiče by měli dostat nějakou cenu fakt, že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
24.11.14 17:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.11.14 17:12

Upřímně si přeju, aby takové věci už zakázali prodávat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
24.11.14 17:16

Co ti to dite udelalo, ze mu chces vedome nicit kycle a zada? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.11.14 17:20

Holky kliiid. Treba to neni pro dite. Treba to chce pro specialni dospelacke hratky. Zive si vybavuju jednu scenu ze Sexu ve meste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
24.11.14 17:22

Ani pro chodící dítě byste to nedoporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
24.11.14 17:26

Holky prosííím vás, beru na vědomí vaše názory, ale proč hned útočíte? To fakt nemáte nic jiného na práci než vyhledávat, která matka je špatná, protože má jinej názor než vy??? Né, že bych se před vámi musela obhajovat, ale nechci malou na tom oběsit, mě se to líbilo, když jsem byla malá, ségře taky, tak to chci i zkusit pro malou. Navíc spoustu kamarádek to pro děti taky mělo a všichni jsou ok! Takže ještě jednou vám děkuji za názor, ale na tohle jsem se neptala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
24.11.14 17:28

@jessikka :lol: :lol: :lol: :lol: Dobrej nápad!!! ale do váhového limitu bych se asi nevešla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.11.14 17:35

Ony ty deti ale jsou porad deti, ze? Ja v tom taky byvala a uz 15 let se lecim se zady. Kdo vi, jestli to neni kvuli hopsadlu.
Ortopedi a pediatri to povazuji za zlo, jiste ne z pleziru. A i kdyby nemeli pravdu -ktera milujici matka to dobrovolne riskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
24.11.14 17:38

Já jsem jedno našla, ale bohužel tam píšou, že je to jen pro děti, které nechodí. Což je škoda, nechodící tam nedám. Ale jinak by se mi to líbilo. Asi budu hledat nějakou vnitřní houpačku. Nevíte o nějaký? Ale již pro chodící dítě.
Pro zakladatelku: to dítě to přežije. Ale později se mu můžou objevit problémy typu skolioza, lordoza, houser, blokády krku aj. A koho dnes nebolí záda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
7.4.15 19:21

Zdravim. Zajimala by me stejna vec jako zakladatelku. Vite nekdo o nejakem hopsadle ktere se da navrtat? Doma nemame futra na ktere by se daly ty svorky pripevnit. Moc dekuji za rady.
A pro supermamy. Klidne se do me pustte Vase nazory me nezajimaji. Pokud jsou hopsadla proti Vasemu presvedceni je to Vase vec, ja ho chci male poridit do budoucna a muj nazor nezmenite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí