Horečka jen večer

18000
31.10.15 19:15

Horečka jen večer

Syn, 21 měsíců, má už druhý večer horečku 39-39.5. Přes den nemá ani zvýšenou teplotu. Přes den je úplně v pohodě, hraje si. Večer kolem šesté začal mít červené tvářičky a najednou mu to takhle vyletí :zed: Nurofen včera zabal, horečku srazil, v noci měl ještě trochu zvýšenou-jen jsem ho hlídala, ale neměřila a ráno naoproste bez ničeho. Roste mu poslední trojka, ale tím to asi nebude :nevim:
Nezažil jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1029
31.10.15 19:30

Sestou nemoc uz mel? Syn mel ted pred tydnem dve noci po sobe take teplotu.Rano a pres den byl vzdy v poradku, vesely, bez teploty.Mel to takhle dve noci po sobe. A par dni nato se osypal. Puvodne jsem to pricitala zubum (rostou mu petky),ale tim osypanim se to ujasnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
31.10.15 19:40

@Niky2 neměl. Já myslela, že při tom je horečka celý den :think: tak to by to možná vysvětlovalo. Tak to jsem teda zvědavá… Je mi ho líto-chudáčka vařícího :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
31.10.15 19:42

Můj malý to měl tahle když mu rostly špičáky, večerní teploty skoro týden. Když mu rostly první 4 stoličky teploty 14dní 39-40°c i přes den a k tomu průjem - skončil v nemocnici na infuzích. Teď mu vyrostly poslední 4 stoličky a u toho nic. Ale můj malý extrém, všechno co může má 2× horší než všichni okolo. Doktorka říkala, že špičáky dělají dětem největší problémy. Ale nevím, klidně to může být i něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
31.10.15 19:46

@kuchle náš malej teda zuby příšerně prožívá, ale teď se mu klube jen jedna trojka. Stoličky byly hrozný, to měl boule jak třešně, ale horečku u nich neměl. Tak se mi nezdá, že by to teď měl k té „malé“ trojce :nevim: ach jo, že si ty nemoci vždycky vyberou zrovna o víkendu. Na pohotovost se mi nechce když to má jen večer…to počkám do pondělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
31.10.15 19:51

Klidne to muze to byt ta sesta nemoc a nebo ty zoubky…nebo neco uplne jineho :nevim:.Uvidis, jestli se ti osype nebo ne.My jsme to meli uplne stejne, teplota jen v noci, pres den byl v poradku. Osypal se asi 3.-4.den jen na brisku a zadech.Taky mu k tomu rostou ty zuby, takze kdo vi, co vsechno na to mohlo pusobit.Jen ja syna nemerila, on v noci knoural a hned zase usnul.Tak jsem ho zbytecne kvuli tomu nebudila. A rano uz byl v poradku.
Pokud by ty teploty nesly dolu, zasla bych v PO za Dr. :think:
Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
31.10.15 19:59

@Niky2 jojo,kdyžtak v pondělí půjdu. Uvidíme, jestli se to bude zítra večer opakovat. Já ho taky v noci neměřim, jen osahávám :) včera večer jsem ho měřila-to měl 38.8, dneska už ne-řekla bych, že měl ještě víc. Ale nad 40 určitě ne.
Dík, snad to nic moc nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
31.10.15 20:01

@Liszane taky bych šla v pondělí k doktorce kdyby to nepřešlo. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
31.10.15 20:04

Nevim, ale sesta nemoc probiha tri dny v kuse vysoke horecky, potom jako mavnutim proutkem bez a vysev. Neslysela jsem o prubehu, kdy by byla horecka jen vecer/v noci. To muze byt nejaky druh virozy, ktera je zakoncena vysevem /to dcera parkrat prodelala/.
Jen abyste nezily v domeni, ze mate sestou za sebou a bylo to neco jineho…
@Liszane klidne to muze byt k zoubkum, telo si po celem dnu zada klid. Snazila bych se prcka udrzet zitra v klidovem rezimu a uvidis. Pokud by byla horecka i zitra po klidnem dnu, sla bych k dr na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
31.10.15 20:14

Přiznávám, že jsem ho teda dneska vzala ven :oops: :zed: Tim jak mu dopo nic nebylo tak jsem si myslela, že to byly fakt jen ty zuby a byl na vycházce. Žádný extra výkon, ale asi to nepomohlo :oops: :zed: pak si doma normál hrál, snědl oběd, spal a pak si zas pár hodin hrál a až teprv pak začal zase „teplat“. Ach jo.
Jojo, v pondělí určitě půjdu jestli to nepřestane. Ale přijde mi to teda dost divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
31.10.15 20:21

@Halamka S tou sestou nemoci to tak nutne byt nemusi.Znam i jine pripady (potvrzene od Dr) a ruzny prubeh. Nemusi to prece pokazdy probihat podle ucebnice.Tak snad to budou ty zoubky nebo viroza. A holt kdyz to nepolevi, zajde s malym zakl. k Dr.Mne jen napadla taky tahle moznost, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
31.10.15 20:29

@Niky2 uvidíme. Jestli se to bude zítra večer opakovat tak jdu k dr stopro. teď už je bez horečky-sirup mu jí naštěstí srazil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
31.10.15 20:51

Jasne, tak to je skvele! Uvidis a drzim palce…ja ty detsky nemoci vzdycky dost prozivam :( Hlavne, at je maly brzy v poradku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
31.10.15 20:56

@Niky2 jí taky-on je takovej bobeček vařící. Ležel na mě (měla jsme pocit, že mi z něj uhoří břicho :) )jak opičáček :srdce: Nic nechtěl, všechny odstrkoval, všechno odhazoval, jen se mě držel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
1.11.15 07:11

Co smudla, jaka byla noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie