Horečka u pětiletého dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
5.7.23 21:38

Horečka u pětiletého dítěte

Dobrý den,
omlouvám se, že Vás ruším. Chtěla jsem se zeptat. Mám pětiletou dceru která má třetí večer za sebou 38,9 horečku. Přes den je bez horečky. Nic jí nebolí, nemá kašel ani rýmu. Na nic si nestěžuje. Můžete mě prosím poradit jak srazit tyto horečky? Dávám zábal a nurofen na horečku. Je mě divné, že je horečka jen v noci.
Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
5.7.23 21:45

Je to normální, u mých dětí je vždy nejhorší noc. A na zabal je při takové teplotě brzy, pokud nepatří do skupiny, která nesmí mít horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22364
5.7.23 21:46

Je docela bezne, ze horecka vystoupa vecer/v noci. A ten nurofen na horecku nezabira nebo proc se ptas na srazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
5.7.23 21:47

Nurofen by měl bez problémů na srážení stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.7.23 21:47

Záleží kolik nurofenu dáváš, po jaké době, zda střídáš s paracetamolem apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35564
5.7.23 22:10
@JannaKr píše:
Dobrý den,
omlouvám se, že Vás ruším. Chtěla jsem se zeptat. Mám pětiletou dceru která má třetí večer za sebou 38,9 horečku. Přes den je bez horečky. Nic jí nebolí, nemá kašel ani rýmu. Na nic si nestěžuje. Můžete mě prosím poradit jak srazit tyto horečky? Dávám zábal a nurofen na horečku. Je mě divné, že je horečka jen v noci.
Předem děkuji za odpověď.

Uvidíš zítra jestli z toho něco nevyleze a kdyžtak bych šla v pátek nechat změřit Crp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
5.7.23 22:18

Ja bych nesrazela, treba se z toho vyspi (pokud spi dobre i s horeckou). Jinak vecerni teploty u nas kdysi znamenaly zanet ucha (bez bolesti), ale syn mel u toho rymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.7.23 23:40

Nesrazim, necham dite vyspat.

Jak casto davas leky? Casto se stava, ze leky horecku pres noc srazi, rano to vypada dobre, ale protoze leky vlastne stopnou informaci, ze se neco deje, tak imunitni system nepracuje jak ma, a tedy mu to daleko dele trva, nez toho patogena prepere. Proto se pak horecky furt vraci nebo pretrvava zvysena teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30705
5.7.23 23:49

Vecerni horecky jsem mela k mononukleoze, ale uz jako dospela :think:. Asi bych nesrazela a nechala spat, pokud ji to nejak nerusi, neni to nijak dramaticka horecka :think:. V patek pripadne Dr. dle stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí