Horečky 39 už 3 den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3204
10.6.16 23:19

horečky 39 už 3 den

Holky poraďte, naše 21 měsíční dcera má už 3 noc horečky 39. ačlo to ze středy na čtvrtek v noci, kdy měla 38 podala jsem paralen, potom ráno bez teplot až do odpoledne, když se vyspala, měla 38,5. Opět paralen. Má ucpaný nos. Po podání paralenu normální teplota 36,6 až když jde spinkat, ve spánku to vyskočí. Ze včerješka na dnešek zase 39. Po paralenu dnešní ráno bez teplot, jen zvracela z hladu, jelikož včera mi nic k večeru už nesnědla. Pak po vyspání dnes zas 39 a to už jsme zajeli k dr. na pohotovost. kdy opět po sirupu normální teplota. Tam nás poslali na ušní a prý má počínající zánět ucha dostali jsme kapky do ucha „Otobacid“ po uložení do postele dnes večer v pohodě, bez teplot a teď zas 39 :roll: :( má takovou tu „bublací“ rýmu, zkoušela jsem ji před chvíli odsát a nic ani kapka. Tak jsem dala nasivin, nurofen a kousíček diazepamu po poradě s lékařem. Trpím za ní a nevím jak dlouho to bude trvat :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1226
10.6.16 23:49

Dělal jí někdo CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3319
11.6.16 00:55

Chtěla bych udělat CRP a vzala bych k mudr moč. Kvůli zánětu ledvin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
11.6.16 03:38

Na bolest si nestezuje, kdyz nema teplotu je uplne normalni, chce si hrat. Crp ji nedelali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
11.6.16 05:53

Minulý týden vypadala podobně dcerka, pětiletá, z ničeho nic horečky, klidně čtyřicítky, po nurofenu/paralenu to kleslo, byla v pohodě, pak to najednou zas vyletělo, po práškách kleslo, pořád dokola asi tři dny, čtvrtý den jen zvýšená teplota a pak zdravá jak řípa, při horečce jen trochu ucpaný nos a žádné jiné příznaky, CRP lehounce vyšší, v krku nic :nevim: pak to chytla nejmladší, ta měla horečky jen dva dny a zase žádné jiné příznaky.. asi nějaká divná viróza..? :think: držím palce, ať je taky brouček rychle v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
11.6.16 06:36

@sinapis.alba dekuji, uklidnilo me to :hug: po podani leku Opet brzy rano hezky chladnoucka. A ted 39,6 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 09:31

@Mantinell asi bych si vyžádala to crp - jestli má fakt zánět v těle či ne… jinak vysoké horečky jsou např u 6. nemoci a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.6.16 09:41

Ahoj, to vypadá na šestou nemoc, dcera to měla před týdnem a průběh stejnej, 4. den to samo od sebe kleslo a osypala se malou krupičkou. Obecně po 3 dnech by se mělo něco dít, nějakej další příznak, ze kterýho poznáš, o co jde, nebo pokles teploty. Pokud po 3 dnech neni nic jasný, je to k řešení, může bejt zánět či něco jinýho, co sama asi nevyřešíš.

Počkala bych do pondělka a pokud by se nezlepšilo, tak hned ráno k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
11.6.16 10:18

@Emno něco jsem si o té šesté nemoci přečetla, tak doufám, že to bude ono..ale co ten nález v tom oušku? Už odsávám i husté zelené snoplíky…jestli bude mít horečky i zítra, tak valíme opět na tu pohotovost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
11.6.16 10:19

Jinak teď je zase veselá a hravá, než ovšem půjde spát, kdy dostane tipuju horečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.6.16 10:49

Omlouvám se, roztržitě jsem to přelítla, jen ty teploty nahoru a dolu a tohle jsem vypustila. No tak to vypadá na něco kolem tý rýmy, zánět ucha… To šestá podle mě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí