Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj, som vo vyššom štádiu tehotenstva ale predtým som užívala pár rokov HAK (kvôli uprave cyklu, hormonálen problomy…). Kedy po pôrode ste začali brať HAK opäť? ![]()
Po šestinedělí…v 1. Případě jsem nekojila takže tam jsem se vrátila k té co jsem brala předtím a podruhé jsem kojila takže tam jsem si nechávala aplikovat injekci 1× za 3m…dokud jsem kojila. Teď už zase beru tu HA co jsem brala před tehotenstvim
Jo a měla jsem Evra náplasti. Později Ornibel kroužek. Odmítám denně zobat prášky. Takže volím pohodlnější verze.
Po šestinedělí Florette, bere se bez pauzy a beru ji po ukončení kojení..
Ďakujem.
Ja som brala Belaru, a som s ňou spokojná a dúfam, že mi ju gyn predpíše ![]()
Aaa ešte otázka, vyhovovala vám rovnako? Brali ste pôvodnú? Alebo niečo iné?
Mně trvalo 3/4 roku než jsem po porodu začala menstruovat. Nasadila bych HA, až by přišlo menses. Proč brát zrovna HA, když menstruovat dlouho nebudeš?
Od známé dcera bude mít děti něco málo přes 13 měsíců po sobě. Asi to nebylo úplně plánované. Po porodu druhého nejspíš pro tu antikoncepci půjde.
@Anonymní píše: Více
A víš, že je nejdřív ovulace a pak až menstruace? Pak se bude divit když bude těhotná.
Pretože chcem žiť ako normálny človek. Mala som problémy také čo si mnohé ženy ani nevedia predstaviť. Ako to môže obmedzovať aj bežný život. Preto sa nemôžem HAk vzdať ![]()
Může být dřív znovu těhotná, než stihne menstruovat.
@brunhilda479 píše: Více
Na kontrole po šestinedělí jsem měla HA vhodnou při kojení. Jak jsem kojit přestala, napsali mi jinou.
@brunhilda479 píše: Více
Nikdy. Ani moc nevěřím na ty “bezpečné u kojení”