Hormonální výkyv?

16.12.24 00:29

Hormonální výkyv?

Dobrý den,

jdu si pro radu od zkušenějších maminek. Táhne mi na 20, nedávno jsem se zabydlela s přítelem s kterým jsme 5 let. Beru antikoncepci a těhotenství se mi do teď zdálo moc brzo. Děsilo mě to. Každý den jsem pozorně brala prášky a příteli dovolila dovnitř jen málokdy. Ale ze dne na den najednou moc chci miminko, pořád si to představuji, sním o tom. Přítel si myslí že je ještě brzo, což asi je. Ale já se toho pocitu nemůžu zbavit. Jsem taky o dost citlivější, každý den bulim. Může to být nějaký hormonální výkyv nebo jsem prostě „dospěla“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
16.12.24 06:36

To uz se tak nekdy stane, ze to s zenou zacne triskat. Priroda se hlasi. Ale taky je fajn zapojit rozum no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36677
16.12.24 07:58

Může to být i tou antikoncepcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.24 10:56

Mi bude brzy 21, čekáme první miminko, zatím tedy první trimestr. Jen nemám přítele, ale manžela.
Není to dnes moc “populární”, mít miminko brzy, ale dle diskuzí i okolí vím, že nejsem jediná. Já teda čekala nějakou dobu, abych věděla, že semnou nemlátí HA, a je to to, co opravdu chci. Zajištění jsme, máme na život a děti naprosto totožné názory, a vím, že v případě problémů pomůže rodina. :D
To, že má žena čekat do 30, tomu dnes úplně nerozumím (tyto názory znám z okolí), pokud opravdu cítí, že chce být mámou, a má mimi jak zajistit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36677
16.12.24 12:45
@Anonymní píše: Více

No tak když chce někdo vystudovat vysokou školu, nějakej rok pracovat aby si zajistil aspoň částečně bydlení, nějakou finanční rezervu, pracovní zkušenosti tak jako ono to někdy ani moc dřív stihnout nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.24 13:11

@JancaS84 to ale neříkám. Pokud jsou studenti a nemají příjmy a chtějí dostudovat, asi by bylo hloupé plánovat miminko. Neznám jejich situaci, jen jsem psala o té mé, kdy jsme zajištění, manžel po studiích delší dobu a já nestuduji :nevim: samozřejmě je to o prioritách, já je mám nastavené asi jinak než vy, a tak se to u mne stihnout dá. Pokud někdo chce kariéru, dřív se to asi stihnout nedá… my jsme zajištění i v mladém věku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky