Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemyslíš tu novou na Hlubočince? V Jirčanech o žádné nevím…
leda by si to někdo udělal doma ![]()
Nie nie, ma to byt priamo v Hornich Jircanech kousek od hlavni stanice za hospodou ![]()
Ok nevadi, aj tak vdaka. A nahodou o nejakej dobrej sukromnej tu v okoli nevies?
Mame blizko Skolicku Vcelku, ale nedari sa mi najst ziadne osobne skusenosti ![]()
@kmonk píše:
Ok nevadi, aj tak vdaka. A nahodou o nejakej dobrej sukromnej tu v okoli nevies?
Mame blizko Skolicku Vcelku, ale nedari sa mi najst ziadne osobne skusenosti
Moje teta má v Dolních Jirčanech školku Montessori a přijímá děti od 1,5 roku
Zdravim! Muzete nam take dat kontakt na skolku v Hornich Jircan. Nutne potrebujeme skolku ale nic nemuzeme najit. ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, které v H. Jirčanech bydlí, jestli neznáte manžele Voborské. Přemýšlíme o koupit pozemku vedle nich, tak sháním nějaké info (neradi bychom se spálili)
Celkově jsem zvědavá, jak se v Jirčanech bydlí. Jste spokojené? Díky za jakékoliv info nebo připomínky… Hezký večer ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj holky.
Mate niekto kontakt a osobne skusenosti so skolkou v Hornich Jircanech prosim??? Popripade nejaka dobra skolka v okolo Jesenice pre 2 rocneho chlapceka..
Dakujeeeem