Horší erekce u přítele

Anonymní
14.8.24 10:02

Horsi erekce u pritele

Dobry den, mam par mesicu pritele a od zacatku mi prijde, ze nema dostatecnou erekci. Mel jednu partnerku a dost ho zklamala a podvadela, tak se z toho dlouho dostaval. Byla asi jeho jedina. Neni mic komunikativni. Ja nevim jak mam vedet kde je zakopany pes. Kdyz s nim o tom chci mluvit, tak o tom mluvit nechce, je mu to neprijemny, seka se apod..Ja nevim zda to tak ma od jakteziva, nebo od ted nebo kvuli tomu, ze se dlouhodobe uspokojoval sam.
Pohl.styk provozovat lze i s dokoncenim, ale ta erekce proste neni uplne stoprocentni. Kdyz sem mu rekla, ze mu jde i ochrana nandat blbe tak se to pokazilo uplne a neslo to… Ma i zdravotni potize typu zvyseny cholesterol, spatny metabolismus lipidu, nadvaha, prodelal lehkou mozkovou prihodu. Pokud spolu chceme byt co mam delat? Poslat ho na sexuologii? Je mu pod 40 a mam strach aby za par let byl nejaky styk vubec mozny. Tvrdi ze chut ma. Mam ho rada a sama mam nekolik minusu…Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.8.24 10:17
@Anonymní píše: Více

No bohužel pokud on sám s tím nechce nic dělat, tak ty ho těžko někam pošleš.. Tyhle potíže budou pravděpodobně z větší části zdravotního rázu (vše, co popisuješ, má bohužel na sexualitu velký vliv), a částečně samozřejmě i psychického. Potřeboval by vyšetření, hormony a tak, ale dokud sám chtít nebude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 10:19

@unuděná ale co mu mam zkusit jako nadhazovat? Urologa? Praktika?

• Citovat
  • Upravit
4785
14.8.24 10:20

Ufff pod 40 a už má takové problémy 8o evidentně týpek, co se o sebe absolutně celý život nestaral. Mě by takový člověk ani nepřitahoval, natož za něj ještě řešit jeho potíže s erekcí, když na jeho straně snaha ani není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.8.24 10:20

Klidně pro začátek praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 10:30

@Freeandwild on se snazi dost ale v teto oblasti bych rekla ze je z toho i spatny. Ze to neni jako kdybych mu rikala o tom ze ma neco s rukou…

• Citovat
  • Upravit
809
14.8.24 10:38

Pod 40 let, spousta zdravotních problémů, to bude fyzického, ale i psychického rázu (když má špatné zkušenosti a ne moc velké sebevědomí). Řešit to ale musí chtít on sám. Klidně stačí pro začátek zajít za svým praktickým lékařem. Ale když nebude chtít, tak ho k tomu fakt nedokopes. Navíc jestli je ti také mezi 30-40, chce se ti tohle vůbec v takovém věku řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 11:06

@Zlatovláska555 jsem mladsi je mi kolem 30. Mam taky nejake minusy a pokud by to melo nejak fungovat tak to pro me neni prekazka. Sama mam nadvahu a x potizi. Spis mi vadi ten jeho postoj no..ja nevim jak k tomu pristupovat :-( a nemela jsem tolik partneru abych dokazala vedet zda to u vsech bude lepsi dole..

• Citovat
  • Upravit
809
14.8.24 16:31

A když je ti teda kolem 30, dovedes si představit, že takhle žiješ po zbytek života, že budeš řešit pritelovu erekci? Řešit to aktivně musí on. Jestli ne, nebudeš se pak cítit neatraktivne, nechtěně? Samozřejmě sex ve vztahu není vše, ale když chybí nebo je špatný, tak to ten vztah může dost narušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 16:45

@Zlatovláska555 kdyz neco zacne tak to vzdycky dokonci. Takze jsem chtela radu jak mu pomoci ho nekam dokopat. Ja to vnimam tak ze je to pro nej citlive tak mu to vic trva…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.24 17:32

Partner měl stejný problém trvající asi tři měsíce. Má cukrovku a já jsem myslela, že je to kvůli tomu, ale měl to v hlavě, taky o tom nechtěl moc mluvit, spíš ani nevěděl, co by na to říkal. Když masturboval, tak s tím problém neměl. Na tohle jste se ho ptala? Postupně se to zlepšovalo, ale my jsme to brali sportovně a kolikrát jsme se tomu i zasmáli. K doktorovi bych šla prvně k praktikovi, ale to musí chtít sám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.24 17:49

Ta komunikace je s nim na tema lekari-nemocu-potize proste slozitejsi. Takze ja z nej nedostala odpoved jak to pri masturbaci u nej vypada…

• Citovat
  • Upravit
1972
14.8.24 20:33

Prostě mu řekni, že máte v sexu problém a že ti to nevyhovuje a že pokud to nebude řešit, že to mezi vámi nebude fungovat. Ne kvůli tomu problému (protože v tom ho samozřejmě podpoříš) ale kvůli tomu, že je mu úplně jedno, že tahle oblast nefunguje a automaticky předpokládá, že se přizpůsobíš ty a strká před tím hlavu do písku…

Samozřejmě to formulovat nějak jemněji a diplomatičtěji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.24 20:42

@Tayen dekuji za nazor

• Citovat
  • Upravit
40418
14.8.24 20:43

Má zvýšený cholesterol, tuky, nadváhu, měl lehkou mozkovou příhodu…

On nejspíš chodí pravidelně k dr. a bere nějaké léky, že?
Bude to od nemocí a léků, např. některé léky na tlak, srdce, cholesterol mohou způsobovat problémy s erekcí.

Zeptej se ho na to, chtěj vědět, jaké bere léky, jako jeho partnerka bys to měla vědět, jemu se klidně může udělat při sexu špatně. Tak abys věděla, co říct záchranářům, až se budou ptát na jeho medikaci.
Hlavně at nezkouší nějaké Viagry z netu, mohl by to být jeho konec.

Tady u tohoto pána bych nějaké mimořádné výkony v sexu neočekávala, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí