Hotel Mesit Horní Bečva, znáte?

6902
25.3.13 13:54

Hotel Mesit Horní Bečva, znáte?

Ahoj holky, plánujeme letní dovolenou a našla jsem Hotel Mesit v Horní Bečvě v Beskydech. Vypadá sympaticky, i když se mi zdá dražší. Jde mi o to, zda to tam někdo zná osobně, zda je tam natolik čisto, že tam budu moci vypustit na koberec desetiměsíčního lezce ;) Čtyřletá dcera se tam asi vyžije, ale co ten malý?
Jezdívali jsme po penzionech, bylo tam celkem čisto, ale dítě bych tam na zem nepustila, chodící jo, lezoucí ne.
Díky za názory a zkušenosti.
 http://www.hotelmesit.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
25.3.13 14:00

Ja ti spis poradim tohle
http://www.becvaresort.cz/…artmany.aspx

Je to tam fakt super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.3.13 14:03

Aktuální info nemám, byli jsme tam na letní dovolené tuším v roce 2003 a líbilo se. Čisto bylo, ovšem tehdy jako bezdětná jsem nezkoumala, jak až moc. Dneska navíc může být všechno jinak.
A kromě toho - i kdyby ten koberec před vaším příjezdem vytepovali, tak pokojská se vám stejně asi před pokojem zouvat nebude, že? Takže pokud máš nějak výrazně sníženou hladinu tolerance, napakovala bych se antibakteriálníma vlhčenýma ubrouskama a mládě klidně vypouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.3.13 14:04

Byli jsme tam, ale je to tak 5 let, nám se tam moc líbilo! Nepředpokládám, že tam denně drhnou koberce, takže dítě pustit na zem v horším oblečení, a pak mu umýt ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
25.3.13 19:06

Díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
25.3.13 20:28

@Janichka Díky za tip. Jenže tam mi asi nikdo neuvaří…
Vloni jsme byli s karavanem, což je super, ale je to neustálá dřina. Letos chci za prvé do čistého (kde nebudu muset uklízet) a někam, kde mi uvaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.3.13 21:18

@rychnov3 Co si pamatuju, tak v Mesitu vařili fakt dobře. A taky byla moc fajn restaurace dole pod kopcem u přehrady, ale už si nepamatuju název. Možná Pod hrází, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.13 21:28

Ahoj, já byla v Mesitu - stejně jako @Bersaba - bezdětná, takže zda je koberec dostatečně čistý i pro plazící se dítko, to jsem cíleně nesledovala, byla jsem tam v roce 2009, takže taky nemám úplně čerstvou zkušenost, ale celkový dojem z pobytu tam byl výborný, hrozně se nám tam s manželem líbilo. Měli tam, myslím těsně před jídelnou, i dětský hrací koutek a v jídelně měli dětské krmící židličky, právě jsme si tehdy s manželem říkali, že až budeme mít děti, určitě se tam s nimi vrátíme :D. Teď mají naše děti 3 a 1 rok, tak o Mesitu znova uvažujeme. Taky chci někam, kde nebudem muset vařit :D. Tak pokud se tam vydáte, docela by mě zajímalo, jak tam budete s prckem spokojeni. Mají tam pro hosty k dispozici i vnitřní bazén, ten jsme rádi hojně využívali, ale nevím, od jakého věku tam můžou děti (z hlediska kvality vody). Jinak Mesit má super polohu jako výchozí bod pro výlety- kousek jsou Pustevny, Rožnov pod Radhoštěm (skanzen)…I Horní Bečva je hezká, Hotel je teda až na jejím okraji na kopci, pod kopcem ve vesnici je nějaká vodní nádrž, kolem lesy, louky…spousta možností pro procházku i v místě. Je tam nádherná příroda. Je to teda kopcovitý terén, takže bych doporučila na prcka nosítko, s tím by bylo jistě mnohem více možností na výšlapy, než s kočárkem, ale i jen s kočárkem by bylo kam jít, to už záleží, co od dovolené očekáváte, jak rádi trávíte volný čas…My tam tenkrát byli na začátku května, takže mimo sezonu, tj. hotel byl celkem prázdný, takže v jídelně, v bazénu atd. bylo stále volno, všude klid a „prostor“. Je to menší hotel, takže asi pokud by to bylo v sezonu a bylo tam plno, tak by ten dojem možná taky nebyl tak super. Nám navíc tenkrát vyšlo i nádherné počasí, takže my byli opravdu celkově nadšení a chceme se tam vrátit. Byli jsme spokojení s ubytováním, jídlem, personálem i prostředím, byla to opravdu tenkrát ideální, bezchybná dovolená- asi nejhezčí, na jaké jsme kdy byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
25.3.13 23:05

@Embl Embl, moc děkuju za informace!!
My pojedem v létě, manžel má celozávodku, takže jindy nemůžeme. Věřím, že to tam bude fajn. Takže asi je rozhodnuto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.13 23:21

Tak doufám, že budete spokojeni stejně, jako my tenkrát :D. Přeju, ať se vše vydaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí