Hotel Podlesí - Pohádková vesnička

17630
27.9.12 17:47

hotel Podlesí - Pohádková vesnička

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo byl v Pohádkové vesničce a jaké máte zkušenosti? Jestli je ubytování stejně pěkné jako na fotkách, jestli se dá po vesničce dobře pohybovat s kočárkem, jak vám tam chutnalo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2566
27.9.12 17:51

Nemohla bys sem hodit odkaz, který přesně hotel myslíš?
Já znám hotel Podlesí, kde výborně vaří, ale ten to asi nebude- je cca 30km od Prahy, ale přímo na D1. :think:
A pohádkových vesniček různé velikosti a kvality asi taky bude víc. ;)

Edit.: Hodila jsem to do vyhledávače a vyběhl mi tam převážně hotel Podlesí a pohádková vesnička na Vysočině- myslíš nejspíš ten??
Vypadá to krásně, ale zkušenost nemám. Promiň. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
27.9.12 18:06

vera111

Ahoj, my jsme se v pohádkové vesničce byli podívat v červenci. A musím říct, že je to tam moc pěkné :potlesk: :potlesk: S kočárkem to bude trošinku složitější, ale dá se. A s jídlem nevím, dali jsme si tam pouze kávu ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.9.12 18:35
@Hanulínek píše:
Nemohla bys sem hodit odkaz, který přesně hotel myslíš?
Já znám hotel Podlesí, kde výborně vaří, ale ten to asi nebude- je cca 30km od Prahy, ale přímo na D1. :think:
A pohádkových vesniček různé velikosti a kvality asi taky bude víc. ;)Edit.: Hodila jsem to do vyhledávače a vyběhl mi tam převážně hotel Podlesí a pohádková vesnička na Vysočině- myslíš nejspíš ten??
Vypadá to krásně, ale zkušenost nemám. Promiň. ;) :mavam:

jojo, myslím ten. Nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.9.12 18:37
@oreato píše:
Ahoj, my jsme se v pohádkové vesničce byli podívat v červenci. A musím říct, že je to tam moc pěkné :potlesk: :potlesk: S kočárkem to bude trošinku složitější, ale dá se. A s jídlem nevím, dali jsme si tam pouze kávu ;) ;)

my se tam právě chystáme na pár dní tak potřebuju info hlavně kvůli malinké, jestli to tam pro nás bude ok. Mě ta vesnička úplně okouzlila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
27.9.12 19:06

Ahoj, my tam byli v srpnu vyzvednout rodiče a s kočárkem jsme měli trochu problém :think: restaurace je v prvním patře, tak jsme tam malou vzali jen v autosedačce, vaří tam ale výborně :palec: do pohádkové vesničky jsme se nedostali, je tam vstup pouze pro ubytované nebo s průvodcem, ale podle toho, co jsem viděla, je celá ta vesnička v docela prudkém svahu :think: určitě to ale bude bezbariérové, byli by sami proti sobě kdyby to tak nebylo, jen my jsme neměli tolik času to tam prozkoumat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
27.9.12 19:08

Aha, a budete ubytovaní přímo v chaloupce, nebo v hotelu??Ubytování v chaloupce prý není zrovna levná záležitost :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.9.12 19:46
@oreato píše:
Aha, a budete ubytovaní přímo v chaloupce, nebo v hotelu??Ubytování v chaloupce prý není zrovna levná záležitost :roll: :roll:

oni mají ted las minute, takže ubytování bude v chaloupce za polovinu :palec: Vyjde to na 4 dny na 7tis i s polopenzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.4.14 09:35

Ahoj, oživuju téma. Máte někdo s tímto pobytem zkušenost? Na stránkách to vypadá moc lákavě. Nicméně máme to skoro přes celou ČR, tak aby to stálo za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.14 09:51

Ahoj, my jsme tam byli na podzim a spokojenost, byli jsme teda ubytovani v hotelu..měli jsme polopenzi…jídlo super..a večer jsme si domluvili bazén…ve vesničce byli pohádkové postavicky..záleží taky jak máte staré děti..dostupnost s kočárkem nic moc…taky jestli chcete trávit veškerý čas na hotelu…tenis. kurty, trampolina, bazén…nebo výlety do okolí…blatiny, tam je pár zvířat koně…prazí tam výbornou kávu…kadov..kadovanek…ale vše dostupné spíše autem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.4.14 09:51
@TerezkaW píše:
Ahoj, oživuju téma. Máte někdo s tímto pobytem zkušenost? Na stránkách to vypadá moc lákavě. Nicméně máme to skoro přes celou ČR, tak aby to stálo za to…

Jsme z blízkého okolí, byli jsme tam pouze na obědě a prohlídce pohádkové vesničky.
Na mě to působí takto: Vnitřek hotelu pěkný, je tam i dětský koutek v restauraci, pokoje nevím jak vypadají. Okolí hotelu - zde je znát, že už to má něco za sebou (totéž i u bazénu), pohádková vesnička je pěkná, ale zase se zde provádějí skupiny zájemců o prohlídku, jak jsou domečky vevnitř nevím. Vnitřní bazén vypadá fajn. Jídlo celkem dobré. Dětem se tam celkem líbilo, já bych hodnotila tak středně, není to propadák, ale luxus vypadá ještě kapku jinak. Jde o to, co čekáte a na co jste zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.4.14 10:03

@Antonie Bolavá A jak se vám tam ve finále líbilo? My tam máme objednanou chaloupku na podzim, moc se těšíme, děti snad budou spokojené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.4.14 10:54

My máme jednoho čtyřleťáka, takže kočárek nepotřebujeme. Zrovna na luxus nejme zvyklí, asi bych řekla zlatá střední cesta :) Spíš jestli to za ty peníze stojí, protože to není zrovna málo a je to daleko, takže bychom spíš koupili dva pobyty hned za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.4.14 20:50

@TerezkaW @Sluka nám se tam strašně líbilo. Byli jsme tam už třikrát. Jezdím tam s mamkou a s dětmi. Nejstarší je z toho nadšená a pořád se ptá kdy tam zase pojedeme. Teď máme rezervaci v červnu a klepeme se na to jak ratlíci :mrgreen: Hlavně já s mamkou, protože to tam proválíme, nemusíme vařit, uklízet, občas střihneme procházku a tak nám to bohatě stačí. Ubytování v chaloupkách je fakt kouzelné. Všechno čisté, nové, voní to dřevem. Byli jsme zatím u Budulínka, v pařezu a u kováře Matěje. Teď jedeme nebe a peklo. Už jak to píšu tak se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.4.14 20:54

Jo no s kočárkem je to tam masakr, ale dá se. Byly jsme tam s dvouměsíčním miminkem a zvládly jsme to. Pak 10 měsíční ve sporťáku a taky jsme zvládly. Lepší jsou samozřejmě už chodící děti, ale dá se tam ten kočárek urvat. Teď nás to čeká s pětiletou, dvouletou a s miminkem a snad to bude taky v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí