Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ve Spindlu (Horal) loni vodu k veceri zdarma meli.
Příspěvek upraven 02.07.26 v 12:53
Byli jsme minulý týden na Špičáku (Orea) a k večeři jsem si dávala karafu vody (asi 3/4 litru) s plátky citronu a pomeranče za 56 korun. Stačila by pro dva lidi v pohodě.
Tak když už dáš 8tis za víkend pro dva.. tak ta voda už se tam ztratí, ne?
My byli 2× v Orea Horizontu na Šumavě a tam byla u večeře možnost si načepovat vodu z takového „soudku“
s citrusy (to samé bylo celý den i kousek od recepce).
Pak jsme byli teď na konci června (ten nejvíc horký víkend) v Orea Cristal v Mariánských Lázních, a tam nikde nic takového nebylo… ![]()
Má zkušenost je, že ve 4* mají vodu zadarmo, ve 3* musíš koupit. V Krkonoších jsme teda nebyli. Ale když koupíš velkou láhev pro obě, tak to tolik nestojí. Nicméně levné hotely to nejsou, takže nějaká voda extra se v té ceně ztratí.
V jednom hotelu měli 1l karafu vody s citronem na stůl a zbytel platit, po letech jsme tam byli znova a karafa zdarma zůstala + byl zdarma k dispozici postmix + na objednávku (lahvová fanta, sprite, cola, pivo, apod. - to se platilo zvlášť) - za cenu co chtěli za večeři mi to takto přijde ok, pokud je cena fakt nízká tak chápu že si to takto vylepšujou, ale na recenzích si tím docela schodí hvězdičky.
Ahoj, přemýšlím, ze bychom jely s dcerkou do orea hotelu v Krkonoších. Chci polopenzi a zajímalo by me, jak to maji u večeře s nápoji. Píšou, ze je to bez nápojů. Mají pri večeři alespoň cepovanou vodu? Koukala jsem na jejich nápojový lístek a 0,3l vody za 70,– mi teda prijde dost.