Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s mluvícím pejskem od Fisher Price a Mluvícím medvídkem od Chicca? Rozhoduju se, jakého koupit pro syna. Chtěla jsem pejska, ale když jsem byla v hračkárně, tak prodavačka mi říkala, že si myslí, že je lepší ten medvídek, že ten mluví česky nebo po přepnutí anglicky, kdežto pejsek všechno nejdřív řekne česky a hned pak anglicky, že prý to ty děti mate…tak nevím :/ Poradíte? Díky:)
My máme pejska a nepřijde mi, že by vadilo, že to hned po češtině řekne i anglicky ![]()
Každopádně ten medvídek vypadá moc dobře
Vidím ho prvně, asi nějaká novinka, že? ![]()
Vůbec nevím, já šla s jasným cílem pro pejska a paní mi ukazovala toho méďu,,,tak jsem právě na pochybách, ten méďa taky vypadá moc hezky…
no tak ja bych byla pro pejska, pokud by to melo mit prinos i pro vyuku anglictiny, je styl -rict cesky a hned anglicky lepsi. vzadnem pripade si nemyslim, ze by to melo deti nejak plest, na opak.
jojo, já tu pořád prohlížím a asi ho koupím, ono se to hodí
díky za názory ![]()
to je super, vůbec nevím, že takové hračky existují
Jinak pokud ho budeš teprve kupovat, zkus vydržet do listopadu, v listopadové mamince budou ty slevové vouchery a hračkárny mezi obchůdky jsou asi 4 ![]()
pejska má moje malá skoro tříletá neteř a zmatená teda vůbec není… ba naopak
pořád by si s ním hrála a zpívala písničky
já jsem ho chtěla koupit taky našemu malému ![]()
Fisher Price dělá suprové hračky (teď jsme kupovali na Vánoce kostky, hrající vláček a mluvící míč), od Chica mi to tak nepřijde, ale to je jen můj osobní názor
co se týče angličtiny tak je dobře, že to říká po češtině
když si pustíš česko-anglickou učící pohádku tak to tam mají taky tak ![]()
Klukovi jsme kupovali pejska když byl malej a ještě ted ve 4 letech si sním hraje
Opakuje po něm v angličtině,takže ta hračka má přínos.Ale koukala jsem na toho medvídka a vypadá taky moc pěkně teda ![]()
Tak my koupili pejska a je oblíbenej i u mě, protože má příjemné melodie, jsou veselé a nelezou člověku na nervy
. Angličtina mi tam nijak nevadí
.
Jen mě napadlo, pokud se nakonec rozhodneš pro pejska, tak na fun kids je hodně levnej. V krámě po mě chtěli 1100Kč
.
no to je super cena
ale zas aby se to vyplatilo když se bude platit poštovné, v Dráčikovi ho teď měli v akci za 849,–
No já taky objednávala víc věcí
. A hlavně když jsem ho kupovala, tak v Dráčiku byl za 990Kč a v Pompu za těch 1100Kč
.
My dcerce budeme kupovat pejska, neteř ho má a malá je z něj celá unešená
Já ho asi objenám přes MMB tam jsem ho našla za 735,–
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak já ho objednám, ale koukala jsem, že se fakt nejvíc vyplatí z Mallu…tam je to nad 500 s dopravou zdarma…:)) ještě jsem přemýšlela o nějaké vkládačce, ale nevím, jestli mám objednat ten hrnec od Fisher Price
My máme Psa a spokojenost..
Hrnec taky a malej si sním dost vyhraje..Líbí se mi i ty jejich nové Puzzle