Hračka - jaká je lepší?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
23.10.11 07:39

Hračka - jaká je lepší?

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s mluvícím pejskem od Fisher Price a Mluvícím medvídkem od Chicca? Rozhoduju se, jakého koupit pro syna. Chtěla jsem pejska, ale když jsem byla v hračkárně, tak prodavačka mi říkala, že si myslí, že je lepší ten medvídek, že ten mluví česky nebo po přepnutí anglicky, kdežto pejsek všechno nejdřív řekne česky a hned pak anglicky, že prý to ty děti mate…tak nevím :/ Poradíte? Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4972
23.10.11 08:25

My máme pejska a nepřijde mi, že by vadilo, že to hned po češtině řekne i anglicky :think:
Každopádně ten medvídek vypadá moc dobře :palec: Vidím ho prvně, asi nějaká novinka, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.10.11 08:37

Vůbec nevím, já šla s jasným cílem pro pejska a paní mi ukazovala toho méďu,,,tak jsem právě na pochybách, ten méďa taky vypadá moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.10.11 08:48

no tak ja bych byla pro pejska, pokud by to melo mit prinos i pro vyuku anglictiny, je styl -rict cesky a hned anglicky lepsi. vzadnem pripade si nemyslim, ze by to melo deti nejak plest, na opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.10.11 08:52

jojo, já tu pořád prohlížím a asi ho koupím, ono se to hodí :)) díky za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
23.10.11 09:08

to je super, vůbec nevím, že takové hračky existují :) Jinak pokud ho budeš teprve kupovat, zkus vydržet do listopadu, v listopadové mamince budou ty slevové vouchery a hračkárny mezi obchůdky jsou asi 4 :)

• Citovat
  • Upravit
lumu
23.10.11 09:35

pejska má moje malá skoro tříletá neteř a zmatená teda vůbec není… ba naopak :lol: pořád by si s ním hrála a zpívala písničky :wink: :palec: já jsem ho chtěla koupit taky našemu malému :-D
Fisher Price dělá suprové hračky (teď jsme kupovali na Vánoce kostky, hrající vláček a mluvící míč), od Chica mi to tak nepřijde, ale to je jen můj osobní názor
co se týče angličtiny tak je dobře, že to říká po češtině :wink: když si pustíš česko-anglickou učící pohádku tak to tam mají taky tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
2673
23.10.11 10:16

Klukovi jsme kupovali pejska když byl malej a ještě ted ve 4 letech si sním hraje :-D Opakuje po něm v angličtině,takže ta hračka má přínos.Ale koukala jsem na toho medvídka a vypadá taky moc pěkně teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.10.11 10:52

Tak my koupili pejska a je oblíbenej i u mě, protože má příjemné melodie, jsou veselé a nelezou člověku na nervy :mrgreen: . Angličtina mi tam nijak nevadí :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.10.11 10:56

Jen mě napadlo, pokud se nakonec rozhodneš pro pejska, tak na fun kids je hodně levnej. V krámě po mě chtěli 1100Kč 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
23.10.11 11:42

no to je super cena :palec: ale zas aby se to vyplatilo když se bude platit poštovné, v Dráčikovi ho teď měli v akci za 849,–

• Citovat
  • Upravit
14535
23.10.11 11:46

No já taky objednávala víc věcí :lol: :oops: . A hlavně když jsem ho kupovala, tak v Dráčiku byl za 990Kč a v Pompu za těch 1100Kč :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
23.10.11 20:04

My dcerce budeme kupovat pejska, neteř ho má a malá je z něj celá unešená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já ho asi objenám přes MMB tam jsem ho našla za 735,–
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.10.11 07:51

Tak já ho objednám, ale koukala jsem, že se fakt nejvíc vyplatí z Mallu…tam je to nad 500 s dopravou zdarma…:)) ještě jsem přemýšlela o nějaké vkládačce, ale nevím, jestli mám objednat ten hrnec od Fisher Price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.10.11 11:40

My máme Psa a spokojenost.. :palec: Hrnec taky a malej si sním dost vyhraje..Líbí se mi i ty jejich nové Puzzle

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815