Hračka pro 9měsíční holčičku

1561
29.5.12 11:03

Hračka pro 9 měsíční holčičku

Ahoj holky, přemýšlím jakou koupit dceři hračku, chtěla bych nějakou co by vydávala zvuky zvířátek nebo mluvila, prostě nějakou aktivní. TAk mi prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
29.5.12 11:34

u nás zhruba od 9 možná 10 měsíců je velice oblíbená knížka, kde jsou na boku tlačítka na zvuky zvířat.

• Citovat
  • Upravit
678
29.5.12 12:28

a nezkoušeli jste zpívající stoleček? Dcera je na něm skoro pořád :potlesk: http://www.kamilka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.5.12 12:33

nový je dost drahý, ale koupila jsem ho použitý na mimibazaru ze 700 kč :potlesk: Investice se fakt vyplatila. Vydává zvuky, svítí, dcera kolem něho pomalu chodí. Opravdu nelituji, je to výborná hračka. Krom toho se použije i k výuce angličtiny. To asi až později, ale když u nás byla manželova dcera (8 let)z prvního manželství zavřela se s tím v ložnici a hrála si hodinu!!! :pankac:
Trénovala angličtinu :potlesk: Takže využití bude myslím dlouhodobé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.5.12 12:33

taky přemýšlím o hracím stolečku :palec: malá 9m se už začíná stavět,sice je u většiny stolků uvedeno,že až od 1 roku,ale když se už staví na kolínka i nožky,tak mi to příjde hodně motivační už v těch 9ti měsících :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.5.12 12:35

@lucenka prosím a kde bych takovou knížku sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.5.12 12:37

@Žesťovka neváhej, je to opravdu výborná „pomůcka“. Když dcera ještě moc nestála, dala jsem pryč ty nohy a mohla u toho sedět :potlesk: Teď už hodně stojí, tak to máme postavené a je to paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.5.12 14:10

@renule2 Kupovala jsem jí v tescu, zkusím na netu najít obrázek pro představu.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
29.5.12 14:21

už jsem to našla http://www.knihyugrandu.cz/…ok_info.html?…
Díky tomu trávíme v zoo většinu času u žiraf :) nechtěla jsem domácí zvířata - bydlíme na vesnici, takže toho je v okolí víc než dost :) Ze začátku jsem to musela mačkat já, ale zhruba od roku to zvládá sám.

• Citovat
  • Upravit
678
29.5.12 19:09

@lucenka děkuju moc, určitě se po ní podívám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
30.5.12 10:42
To je krásný, ale spíš až bude stát, teď ještě ne.
@renule2 píše:
a nezkoušeli jste zpívající stoleček? Dcera je na něm skoro pořád :potlesk: http://www.kamilka.cz/index.php?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
30.5.12 10:44
Ale pokud se dájí oddělat ty nožky tak by to bylo super, vypadá to moc hezky. Oproti jiným drahým hračkám je to dobrý.
@RadkaOR píše:
To je krásný, ale spíš až bude stát, teď ještě ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
30.5.12 15:17

@RadkaOR právě že když jdou dát ty nožky pryč, tak to taky využijete :D Kačce se líbí, že když cokoliv zmáčkne vydá to zvuk a ještě to i zasvítí :potlesk: Hodně ty stolečky nabízejí použité na mimibazaru. Pokud teda nejsi proti použitému zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
31.5.12 11:19
Ne proti použitému nejsem, vždyť to snad ty děti nijak nezničí. Já se kouknu i na bazárku. Děkuji moc, líbí se mi to.
@renule2 píše:
@RadkaOR právě že když jdou dát ty nožky pryč, tak to taky využijete :D Kačce se líbí, že když cokoliv zmáčkne vydá to zvuk a ještě to i zasvítí :potlesk: Hodně ty stolečky nabízejí použité na mimibazaru. Pokud teda nejsi proti použitému zboží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí