Hračky 6m+, jaké jsou oblíbené vašich dětí?

421
31.1.12 10:10

Hračky 6m+, jaké jsou oblíbené vašich dětí?

Ahoj, doporučíte nějaké hračky od 6 m+, v ceně tak do 1000 kč? Máme doma už hodně hrajících hraček, tak bych upřednostnila spíše nějaké textilní a nejlépe s funkcemi pro zabavení malé.. Celkem se mi líbily hračky od Ks Kids- máte někdo hračky této značky? a hrajou si s nimi vaše děti? díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
31.1.12 10:20

Myslím, že je to kus od kusu. První syn miloval všechny možné hrací hračky. Třeba chrastítka ho absolutně nezajímali. Druhý syn chrastítka miluje, není nic lepšího, než s ním pořádně zatřepat, případně s ním mlátit o podložku :lol:
Momentálně hlodá malou krysu z ikey.
A jinak by bral všechno, co má starší, autíčka, mašinky…
U nás byl dlouhé měsíce velký hit taková plastová hračka, mělo to pět různých čudlíků (na mačkání, posouvání, otáčení…), nad každým čudlem byl poklop a když s tím čudlem správně manipuloval, otevřel se poklop a vyskočilo zvířátko. Nejdřív jsem mu to otvírala já a on rukou ty poklopy zavíral a tím schovával zvířátka, pak se postupně naučil je otvírat. Kupoval to muž, mám pocit, že někde v hypernově, ale už je to 2r zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
31.1.12 10:21

Moje dcera (7 m) si hraje nejraději s něčím jednoduchým. Takže drahý hračky ji neberou. Má nějaké ty kelímky a kostky, pár chrastítek i dřevěných, nejlíp, když se na nich něco točí, pár plyšáků a těch dětských knížek. Nejvíc ji teď ale berou vlhčené ubrousky, cedulky na hračkách, visící přehoz na gauči, moje pantofle (fuj) a plastová lahev :-). Taky veškerá nábytek a koberce zkoumá, lišty na podlaze. Naprosto nadšená je třeba z vařečky nebo lžičky, takže já moc neporadím :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
31.1.12 10:24

Jo, ta malá krysa z Ikey, co píše Gladys, je zvlášť výhodná, pač stojí myslim 20 Kč. Tu máme taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
31.1.12 10:27

Hracky zadne.
Ale zato treba kabely, ovladac, mobil, varecka, plastova lahev, krabice od bot, backory…

• Citovat
  • Upravit
12681

Momentálně je u nás největší hit bazenek s balonkama-celý dny do něj leze a vylízá a hrozně se mu líbí, když je může vyhazovat :mrgreen: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315

U nás vedou dřevěné kostičky různých tvarů a barevnosti a podložka-pěnové puzzle :palec: Potom takové ty umělohmotné kalíšky od největší po nejmenší ze kterých se staví komín :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.1.12 10:32

Synovi je 7 měsíců a momentálně ho zajímá všechno ostatní, jen né hračky. :mrgreen: Takže hračky u nás momentálně moc nefrčí a když už ano, tak vede momentálně Fisher Price a jejich kroužky na tyči, skládací kelímky, z kterých se dá stavět věž a pěnové puzzle - to dokáže fakt totálně rozebrat. Od Ks´Kids máme krodokýla CrocoBloko:http://pro-nejmensi.heureka.cz/…lova-hracka/ a synátora vůbec nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
31.1.12 10:39

Jeste jsem zapomnela. U nas je ted nejvetsi hit krabicka od masla, kterou si vylovil z kose na trideny odpad. :roll:
Tak jsem ji umyla a ma novou hracku. :)

• Citovat
  • Upravit
1759
31.1.12 10:47

U nás momentálně vede hadice od vysavače, šťuchač na brambory, konvice na zalévání, ovladače, mobily, okraje koberce atd. :D hraček máme plnou bednu a nic ho nebaví dlouho jak ty opravdovský věci :D a nejlepší štěrchátko je krabice od prášků - pevně uzavíratelná a v ni fazole! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
31.1.12 10:55

U nás se musí pořá d měnit. Vlasstně ani jednoho nezajímali hračky jako takové, spíš nové a nové věci na ožižlávání, okoukávání. Tak jsem vytáhla hromadu plastového haraburdí po starším, nějaké hrůzy od Lamaze. Zbytek přehazuji různé domácí náčitní - od pokliče, přes vařečky, plastové misky, hrnky, PET lahve, plenky nebo jiné hadříky…
Sofistikovanější hračky nvyslooveně a hraní se mi u staršího osvědčily až v roce.

Teď si ještě vzpomínám, že u obou jela taková ta tyčka s kuličkama na provázcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
31.1.12 10:57
Katka_LEE píše:
U nás momentálně vede hadice od vysavače, šťuchač na brambory, konvice na zalévání, ovladače, mobily, okraje koberce atd. :D hraček máme plnou bednu a nic ho nebaví dlouho jak ty opravdovský věci :D a nejlepší štěrchátko je krabice od prášků - pevně uzavíratelná a v ni fazole! :pankac:

dík za typy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
31.1.12 11:03

:lol: :lol: Já si to myslela, že ty nejdražší hračky děti moc neberou.. :D
Ale zas na druhou stranu moje starší holky si hrály skoro se všema hračkama, co dostaly. Nejoblíbenější byly třeba hrací žirafa, telefon, hrací knížka od FP, ale taky jak píšete vy- kelímky na skládání nebo i obyčejné knížky.. Asi se kouknu na hladového pelikána, u toho jsou myslím balonky a ty u našich dětí taky vždycky jely hodně ;)

Ale kdyby měl někdo ještě nějaký tip na hračku jakékoli jiné značky, tak sem s ní! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.1.12 11:13

U nás teda ještě vede PETka naplněná těstovinama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
31.1.12 11:16

teda, taky sem zvazovala zalozit presne tohle tema :lol: malemu bylo sest mesicu a tak sem si rikala ze ty hracky uz musim obnovit…tak sem vcera zasedla na net a naobjednala snad budou mit alespon trochu uspech, uz je to neco ho zabavovat…ale je to hroznej zlodej, krade vsechno co kolem neho polozim, ubrousky, pantofli, krabici na hracky, kapesniky papirove, obleceni :lol: ale i chrastitkama teda nepohrdne, jen mu je co par minut musim porad menit a delat s nim kraviny aby ho nejak zaujalo…jinak ho teda bavi vsechno co vydava nejaky zvuk a blika (mame takovy blikatko z tesca a to ho bavi nejvic¨)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí